Vacature Teamleider Softwareontwikkeling

Teamleider Softwareontwikkeling in Zierikzee

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Praktijkgerichte software, afgestemd op uw bedrijf!

 • Machine- en installatiebouw

Service en support bij Syntess Software voor vakmensen, door vakmensen

Ondersteuning staat bij Syntess Software in een hoog vaandel. Onze medewerkers zijn intern gecertificeerd op kennis van onze producten.

Samenwerking op logistiek gebied is bij Syntesss Software een belangrijk aandachtspunt.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega's het verschil. Ruim 150 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen.


Sluiten

Als Teamleider Softwareontwikkeling bij Syntess Software in Zierikzee …

… ben je verantwoordelijk voor een klein team van zeer ervaren software specialisten. Voor het zogenaamde Team Infra, onderdeel van de afdeling Productontwikkeling bij Syntess Software, zijn we op zoek naar een teamleider die de specialisten in het team de mogelijkheid biedt zoveel mogelijk met de inhoud bezig te zijn. Jouw technische kennis en ervaring, in combinatie met jouw softskills, geven sturing aan de prioriteiten binnen het team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen het team en de rest van de afdeling en de organisatie.

Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en …

… kijkt wat de dag je te bieden heeft. Er zijn nieuwe aanpassingen opgeleverd die getest moeten worden voordat ze meegaan in de volgende build. Hoewel je team bestaat uit zeer ervaren specialisten is het toch altijd goed als er nog iemand meekijkt naar de opgeleverde aanpassingen. Op basis van de beschikbare informatie en jouw ervaring maak je een risico-inschatting en beoordeel je of de aanpassingen mee kunnen in de volgende build. Je kijkt mee in het onderhanden werk en ziet erop toe dat de teamleden zo ongestoord mogelijk hun werk kunnen doen.

De afdeling …

.... bestaat uit zo'n 50 collega's die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling. Het team waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt is primair verantwoordelijk voor de onderliggende techniek van de software en minder voor de functionaliteit. Andere teams zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de functionaliteit van onze software.

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring met de ontwikkeling van Windows bedrijfssoftware.
 • Je beschikt over een bovengemiddeld analytisch vermogen.
 • Je beschikt over de juiste softskills en communicatieve vaardigheden om leiding te geven aan ervaren technici.
 • Je bent tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar voor deze functie.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder...

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering volgens bedrijfsregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleiding en training te volgen en congressen of seminars bij te wonen.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • En nog veel meer ..., fruit, gratis parkeren, fijne collega's, goede sfeer, interne opleidingen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op onze website of neem contact op met op voor vragen over de vacature.Functie:teamleider softwareontwikkeling
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syntess via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Teamleider Softwareontwikkeling Syntess 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures