Vacature Cloud-devops Engineer

Cloud-devops Engineer in Zierikzee

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Praktijkgerichte software, afgestemd op uw bedrijf!

 • Machine- en installatiebouw

Service en support bij Syntess Software voor vakmensen, door vakmensen

Ondersteuning staat bij Syntess Software in een hoog vaandel. Onze medewerkers zijn intern gecertificeerd op kennis van onze producten.

Samen met onze partners staan we voor optimale kwaliteit in software

Samenwerking op logistiek gebied is bij Syntesss Software een belangrijk aandachtspunt.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Syntess Academy Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega's het verschil. Ruim 150 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen.


Sluiten

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze Cloud-DevOps Engineer, voor wie Azure Cloud geen geheimen kent.

Als Cloud-DevOps Engineer bij Syntess Software in Zierikzee …

… ben je samen met een dynamisch team verantwoordelijk voor onze state-of-the-art ERP Software, Syntess Atrium Cloud en de werkvloer apps. Je speelt een sleutelrol bij het waarborgen van een vlekkeloze en snelle Cloud-oplossing voor onze klanten in een veilige cloud omgeving op het Microsoft Azure platform.

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de IT.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie als Cloud-DevOps Engineer/ Systeembeheerder of Developer is een pre.
 • Je hebt diepgaande kennis van cloudomgevingen, bij voorkeur Microsoft Azure.
 • Je bent communicatief vaardig, een teamspeler en kunt zaken kritisch en analytisch doorgronden.

Als je niet volledig aan alle eisen voldoet, maar je ziet toch een leuke uitdaging in deze rol, dan moedigen we je aan om ook te solliciteren! We horen graag van je.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

Wat bieden wij?

Een stimulerende werkomgeving waarin jouw innovatieve mindset gewaardeerd wordt. De kans om te werken aan cutting-edge technologieën en oplossingen. Een team van professionals die samen streven naar het hoogste niveau van dienstverlening.

En verder...

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3800 en maximaal € 5600 op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt aangepast op basis van opleiding en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en winstuitkering volgens bedrijfsregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleiding en trainingen te volgen.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • 26 Vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • En nog veel meer … fruit, gratis parkeren, fijne collega's, goede sfeer.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op onze website of neem contact op met Rik Neutelings op voor vragen over de vacature.

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op of via het onderstaande e-mailadres.

Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

Solliciteren bij Syntess

Solliciteren bij Syntess Software? Klik snel verder en we leggen je precies uit hoe dat bij Syntess werkt. Het is eigenlijk gewoon heel simpel in 3 stappen!Functie:devops cloud engineer
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 5600
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syntess via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Cloud-devops Engineer Syntess 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures