Vacature Software Tester

Software Tester in Zierikzee

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Praktijkgerichte software, afgestemd op uw bedrijf!

 • Machine- en installatiebouw

Service en support bij Syntess Software voor vakmensen, door vakmensen

Ondersteuning staat bij Syntess Software in een hoog vaandel. Onze medewerkers zijn intern gecertificeerd op kennis van onze producten.

Samen met onze partners staan we voor optimale kwaliteit in software

Samenwerking op logistiek gebied is bij Syntesss Software een belangrijk aandachtspunt.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Syntess Academy Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega's het verschil. Ruim 150 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen.


Sluiten

Als Software Tester bij Syntess Software in Zierikzee …

… krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het aantonen van het kwaliteitsniveau van onze software. Samen met je team duik je zowel in nieuwe functionaliteiten als het onderhouden van de bestaande functionaliteiten. Jouw rol? Het bepalen van de ultieme teststrategie op basis van een slimme risico-inschattingen. In deze uitdagende positie krijg je de vrijheid om het volledige scala aan testontwerptechnieken toe te passen, waarbij termen als 'Exploratory Testing' en 'Regressietesten' voor jou gesneden koek zijn.

Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en …

… jouw dag begint met het checken van de dagelijkse build. Je kijkt welke wijzigingen erin zitten en voert op basis daarvan enkele regressietesten uit. Je neemt deel aan de stand-up waarbij een Developer aangeeft dat er een nieuwe wijziging getest kan worden. Je begint met testen aan de hand van de opgestelde specificaties. Je documenteert je resultaten op een gestructureerde wijze en deelt deze met je team. Ook leg jij deze testcases vast in het testcase managementsysteem. Aanvullend stel je een tekst op voor de nieuwe functionaliteit die als basis dient voor externe productdocumentatie. Deze en andere wijzigingen verwerk je vervolgens in de handleiding.


Na de lunch krijg je een verzoek dat een opgeloste fout met spoed getest moet worden zodat onze klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Jij doorziet de mogelijke risico's binnen deze wijziging en geeft aan het einde van de dag jouw waardeoordeel af met een groen licht.

De afdeling …

... bestaat uit zo'n vijftig collega's die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling. Je komt te werken in het team dat o.a. de financiële en logistieke modules van ons ERP-pakket Syntess Atrium beheert. Hoewel je primair de rol als tester zal uitoefenen, kan je door je inbreng ook invloed uitoefenen op de te ontwikkelen functionaliteit en usability. Dit team bestaat met jou erbij uit tien personen, waarvan nog één andere tester. Daarnaast heb je nog drie collega-testers bij andere teams met wie je kunt sparren en overleggen.

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de IT of met een administratieve of financiële richting.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie als software tester / test engineer / developer is een pre.
 • Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en kunt zaken kritisch en analytisch doorgronden.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder...

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.938,24 en maximaal € 4.471,26 op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen en door congressen of seminars bij te wonen.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek, gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • En nog veel meer …, fruit, gratis parkeren, fijne collega's, goede sfeer, interne opleidingen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op of via het onderstaande e-mailadres.

Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

Solliciteren bij Syntess Solliciteren bij Syntess Software? Klik snel verder en we leggen je precies uit hoe dat bij Syntess werkt.

Functie:software tester
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2938 – 4471
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syntess via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Software Tester Syntess 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures