Vacature Backend Developer

Backend Developer in Zierikzee

 • Redactie Zierikzee
 • 18-02-2024

Backend Developer in Zierikzee

logo

Bellen

Mailen

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Als backend developer werk je samen met backend en front-end developers, een designer en de product owner volgens de Scrum methode. Samen met je teamgenoten ben je betrokken bij het hele ontwikkeltraject. Van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en oplevering. Daarna draag je bij aan de verantwoordelijkheid voor de optimalisatie en doorontwikkeling van een applicatie of API.

Jouw rol als backend developer

Samen met je teamgenoten bouw je mee aan de beste oplossing voor de klant. Je werkt mee aan applicaties, koppelingen en API's. Repetitief werk? Dat proberen we te voorkomen. Je bouwt steeds weer andere dingen. Bij de ontwikkeling van onze business software Clientbox en DNS management software ctrlDNS draag je structureel bij aan verbeteringen van de gebruikerservaring en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Als backend developer weet je alles van PHP of vergelijkbare programmeertalen en heb je uitgebreide ervaring met HTML, CSS en Javascript. Om je een idee te geven van de principes, tools en programmeertalen die we in het team hanteren hebben we ze voor je op een rij gezet. We noemen dit lijstje 'ons gereedschap'.

 • We zoeken een collega die 24 tot 40 uur bij ons op kantoor in Zierikzee aan de slag gaat.
 • Om thuis te kunnen werken als dat een keer fijner of nodig is, krijg je een Macbook tot je beschikking.
 • Tussen de middag halen we vers brood, dekken we de tafel en eten we gezamenlijk de door verzorgde lunch.
 • We dragen zorg voor je pensioen, we hebben een PMO en WIA regeling.
 • We bieden je de mogelijkheid om twee keer per week deel te nemen aan de groepstraining, onder werktijd en zonder kosten. Uiteraard op vrijwillige basis.
 • Je krijgt studiebudget en uren om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Ben je vader of moeder? Op de verjaardag van je kind ben je thuis, de vrije dag krijg je van ons op de dagen dat je werkt.
 • Naast je vrije dagen heb je ook een vrij in te zetten jokerdag.

De rest vertellen we je graag tijdens onze kennismaking!

in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als backend developer

Wat leuk dat je interesse hebt om aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

Mailen


Functie: backend developer Startdatum: 11-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:backend developer
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AutoKievit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Backend Developer AutoKievit 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures