Vacature Vakantiekrachten

Vakantiekrachten in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Wil jij nu al verzekerd zijn van een leuke vakantiebaan in de zorg?
Voor de vakantieperiode zijn we dringend op zoek naar vakantiekrachten: studenten met een zorgopleiding (Verzorgende-IG, MBO Verpleegkundige, HBO Verpleegkunde of Geneeskunde studenten). Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Eilandzorg aan het juiste adres!


Vakantiewerk bij Eilandzorg houdt in:

  • een m ooie, extra ervaring bij je opleiding in de zorg,
  • w isselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Je houdt dus voldoende tijd over voor het strand, terras en zomer trips ­čśë

Echt iets voor jou?

Dan horen we graag van je! Eilandzorg is een kleine organisatie met korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur. De Wijkverpleging van Eilandzorg heeft haar kantoor buiten het zorgcentrum. De moderne arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg). In schaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en vari├źrt van 14,50 - 20.-- euro bruto excl. toeslagen.

Solliciteer snel

Wil je meer weten over deze leuke baan? Neem dan contact op met . Zij is manager van het team. Je kunt haar bereiken via tel: of stuur een e-mail naar .

En ben je geïnteresseerd? Stuur dan eenvoudig een e-mailtje met je CV naar sollicitatie @eilandzorg.com . Dan hebben we snel contact. Graag tot ziens!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Eilandzorg Schouwen-Duiveland
t.


Functie:vakantiekracht
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Vakantiekrachten Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures