Vacature Anesthesioloog

Anesthesioloog in Zierikzee

Anesthesioloog

Waar ben je naar op zoek?

Anesthesioloog

  • Academisch
  • Goes
  • Medisch Specialist & Arts

Anesthesioloog

Beschrijving

Anesthesioloog (0,8 - 1.0 fte)

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie. Adrz is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee, waar zo'n 200 medisch specialisten werkzaam zijn. De acute en complexe zorg is geconcentreerd in Goes.

De vakgroep Anesthesiologie is een enthousiaste, dynamische en ambitieuze vakgroep die momenteel bestaat uit 10 anesthesiologen die werkzaam zijn op verschillende locaties van het Adrz in Zeeland. Wij bieden anesthesiologische zorg aan een gevarieerde en uitdagende patiëntenpopulatie van alle leeftijden in de meest gangbare perifere specialisaties. De seizoensgebonden variatie in patiënten aanbod zorgt voor extra dynamiek onze praktijk.

Wie zoeken wij
U bent collegiaal en een teamspeler. Van u wordt verwacht dat u een allround anesthesioloog bent met affiniteit voor regionale anesthesie. Aantoonbare organisatorische capaciteiten of het aandachtsgebied kinderanesthesiologie is een pré. U bent bereid op termijn een bijdrage te leveren aan de niet klinische werkzaamheden zoals managementtaken, initiatieven op gebied van medisch leiderschap en diverse commissies. Ook kandidaten die binnenkort hun opleiding afronden zijn zeer welkom in onze vakgroep.

Wat bieden wij
Vaste toetreding tot het CMSB vindt plaats volgens een uniforme inverdienregeling, waarbij het eerste half jaar als proeftijd in loondienstverband volgens AMS-regeling. Aansprakelijkheid binnen het CMSB Adrz is collectief verzekerd. Het eerste jaar ziekte/arbeidsongeschiktheid betreft een collectief eigen risico. Overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.


Heeft u interesse in deze functie? Voor meer informatie kunt u terecht bij L. Seba, vakgroepvoorzitter via telefoonnummer of e-mail: .

Sollicitaties
Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail binnen 4 weken na het verschijnen van deze advertentie, richten aan:

Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A.
E.

Nieuwe leden van het MSB vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.


We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerd?

SEH artsen knmgFunctie:anesthesioloog
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Anesthesioloog Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures