Vacature Assistent

Assistent in Zierikzee

Vacature - Assistent

Functiegroep: Preventie/Tandartsassistent
Gewenst aantal uren: 32-38 uur

Wil jij aan de slag in een praktijk waar je samen met een ambitieus en hecht team de beste mondzorg aan patiënten gaat verlenen? Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!

Waar ga je werken?

Onze tandartspraktijk heeft 8 behandelkamers verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Daarnaast hebben we ons eigen laboratorium in het pand gevestigd zitten.

Ons team beschikt over de specialismen implantologie en gebitsprothesen. Voor andere specialismen kunnen we doorverwijzen naar één van onze andere praktijken. Hierdoor kunnen we de patiënt voorzien van een breed pallet aan tandheelkundige behandelingen en kunnen wij elkaar versterken in de regio.
Het team bestaat uit zeven tandartsen, één waarnemend tandarts, één tandheelkundig medewerker, twee KPT'ers, één mondhygiënist, twee preventieassistenten, elf tandartsassistenten, twee baliemedewerkers en één praktijkcoördinator. Daarbij hebben wij ook één externe orthodontist en één externe mondhygiënist in de praktijk zitten.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het OV. Met het OV stap je precies voor de praktijk uit en kun je rechtstreeks naar binnen lopen. Met de auto zijn er voor en achter de praktijk parkeerplekken beschikbaar.

Voor onze tandartspraktijk in Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn wij op zoek naar een Preventie/tandartsassistent. De uren en dagen zijn verdeeld over maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Er is ruimte voor 32 - 38 uur / 4 - 5 dagen per week. Mocht je minder dagen/ uren willen werken, komen we ook graag met je in contact.

  • Een arbeidsovereenkomst met een passend salaris volgens de "Colosseum schalen"
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de "Arbeidsvoorwaarden Colosseum"
  • Een leuke, veelzijdige baan, waar geen dag hetzelfde is
  • Uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden via onze "Colosseum Academy"
  • Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team


Functie:assistent
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandheelkundig Centrum Kwadrant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Assistent Tandheelkundig Centrum Kwadrant 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures