Vacature Verpleegkundige Dienst

Verpleegkundige Dienst in Zierikzee

 • Redactie Schouwen-Duiveland
 • 15-01-2024

Verpleegkundige Dienst in Zierikzee

Zierikzee | 28 - 32 uur

Geef jij vorm aan het welzijn van onze cliënten van de afdeling Somatiek en vind je het leuk om overstijgend te werken? We hebben bij Eilandzorg nu een heel uitdagende baan voor je!

Voor locatie de Wieken in Zierikzee zijn we op zoek naar een Verpleegkundige Mbo voor de afdeling Somatiek en verpleegkundige dienst. Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk.

Als Verpleegkundige Mbo werk je mee op de afdeling Somatiek, waarbij je op andere dagen de verpleegkundige route werkt. Dat maakt deze baan extra uitdagend en leuk! Op de afdeling Somatiek wonen 28 bewoners die vallen onder hun eigen huisarts en bewoners die vallen onder de specialist ouderengeneeskunde. Daarmee varieert ook de complexiteit van de zorg. In de verpleegkundige route werk je afdeling-overstijgend voor zowel de PG afdeling als Somatiek.

Jouw talenten:

 • je bent in het bezit is van een diploma verpleegkunde (niveau 4) op MBO niveau
 • je hebt empathisch vermogen met de doelgroepen
 • als je ervaring hebt met de verschillende doelgroepen is dat zeker een pré
 • je hebt een proactieve werkhouding
 • je bezit goede communicatieve vaardigheden
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma of bent bereid een tweedaagse cursus hiervoor te volgen
 • je bent in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heb je die niet? Dan kunnen we je hierbij helpen (digitale aanvraag)

  De Baan:

 • Afdeling Somatiek kent diverse diensten. Zo zijn er lange en korte diensten. Ochtenddiensten beginnen vaak 07:00 uur en avonddiensten eindigen vaak rond 23:00 uur. Ook is er binnen De Wieken een Verpleegkundige Dienst, waar je hoofdzakelijk zult worden ingezet van 07:00 - 15:00 en van 14:45 - 22:45 uur waar je minimaal de helft van je contracturen in werkt.

 • Een Verpleegkundige Mbo volgens de cao VVT in FWG 45. Dat komt neer op een salaris tussen 3097 en 3754 per maand ft. Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring.

 • We bieden je graag een vast dienstverband!

Kun je je vinden in onze visie?

Dan hebben wij je een leuke, interessante baan te bieden met veel vrijheid en ruimte om je te ontplooien! Naast een vakantietoeslag kan je bij Eilandzorg rekenen op een eindejaarsuitkering en diverse leuke acties vanuit de organisatie. De cultuur bij Eilandzorg is open, persoonlijk, kleinschalig en laagdrempelig. Past dat ook bij jou? Solliciteer dan nog vandaag!

Kan jij je vinden in onze visie? Dan hebben we je een leuke, interessante baan te bieden met veel vrijheid en ruimte. Stuur z.s.m. jouw korte motivatiebrief naar sollicitatie @eilandzorg.com t.a.v. , . Dan hebben we snel contact!


Functie: verpleegkundige dienst Startdatum: 07-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3097 - 3754 Uren per week: 28 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:verpleegkundige dienst
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3097 – 3754
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Verpleegkundige Dienst Eilandzorg Schouwen-Duiveland 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures