Vacature Studenten

Studenten in Zierikzee

Studenten MBRT duaal

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Studenten MBRT duaal

  • MBO
  • Goes + Vlissingen + Zierikzee
  • Opleidingen & Stages

Studenten MBRT duaal

Beschrijving

Wil je bijdragen aan de juiste diagnose bij uiteenlopende ziektebeelden? Vind jij de combinatie mens en techniek boeiend? Dan is de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) een opleiding voor jou. Leer je beter door theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk? Denk dan eens aan de duale opleidingsvariant (MBRT duaal) waar deze vacature voor is!

Wat ga je doen
Tijdens de opleiding MBRT leer je werken met de meest voorkomende medisch beeldvormende technieken in de werkvelden Radiologie en Nucleaire geneeskunde. Je leert diagnostische opnamen te maken van het menselijk lichaam en hoe je de werking van organen in beeld kunt brengen. Daarnaast leer je geavanceerde apparatuur te bedienen en de veiligheid van patiënten, begeleiders en medewerkers te waarborgen.
Kortom, de praktijkopleiding is erop gericht om je te ontwikkelen tot een zelfstandig gekwalificeerde medisch beeldvorming en bestraling deskundige (MBB-er).

Tijdens de opleiding worden werken en leren gecombineerd. Het theoretische gedeelte volg je aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. De praktijkopleiding vindt plaats op de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van het Adrz.

De afdeling
De afdeling Beeldvormende Technieken (BVT) van het Adrz verzorgt het praktijkdeel van de vierjarige duale bachelor opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. De afdeling BVT (met de werkvelden Radiologie en Nucleaire geneeskunde) is een moderne afdeling waarbij veel aandacht is voor nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden een prettig leer- en werkklimaat met voldoende gelegenheid om te leren en te ontwikkelen erg belangrijk. Bij ons werken denkers die doen.

Wat breng je mee
Ben je in het bezit van een diploma HAVO of VWO (profiel Natuur Gezondheid of Natuur Techniek), een MBO diploma (niveau 4), of je gaat het diploma binnenkort halen dan kom je in aanmerking voor de opleiding. Heb je interesse in vakken als biologie, natuurkunde, anatomie, pathologie én ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en technieken, dan ben je de juiste persoon om te solliciteren.

Daarnaast ben je als mens leergierig, communicatief vaardig, geduldig, respectvol en integer in de omgang met patiënten en heb je in het verlengde daarvan inlevingsvermogen.


Wij bieden een leer/arbeidsovereenkomst en een leerlingensalaris conform de CAO ziekenhuizen gedurende de vierjarige opleiding bij Fontys Hogeschool te Eindhoven. Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 36 uur per week. De kosten van de opleiding worden volledig door het Adrz gedragen en de opleidingsdagen zijn in werktijd. Daarnaast krijg je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veel gebruikerstarief en/of reiskosten voor je studie. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de mevrouw , tel: / Email:

Meer informatie over de opleiding is te vinden op: https://fontys.nl (MBRT duaal).

Sollicitaties

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:studenten
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Studenten Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures