Vacature Talent Acquisitie

Talent Acquisitie in Bruinisse

recruitment | talent acquisitie

De diensten welke wij aanbieden zijn recruitment, in de breedste zin van het woord, en talent acquisitie

Recruitment

Recruitment is het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Een goed wervings- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven. Het aanwezige talent maakt het onderscheid en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Wilt u kennis maken met ons talent?

Talent acquisitie

Talent acquisitie is een strategische benadering van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Er wordt efficiënt en effectief ingespeeld op de dynamische behoeften van een bedrijf, op de lange termijn. Om in te spelen op de toekomstige behoeften worden allerlei acties in gang gezet. Denk hierbij aan een talenten pool en branding.

Recruitment stopt als de geschikte kandidaat is aangenomen (statisch). Talent acquisitie is gericht op de groeiende, toekomstige behoeften van een bedrijf (dynamisch).

Wilt u ons laten meedenken over de invulling van talent acquisitie in uw bedrijf? Mail uw vraag naar info@talentop

Passie voor

talent

ContactFunctie:acquisitie talent
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Talentop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Talent Acquisitie Talentop 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures