Vacature Restaurant Manager/ Leidinggevende Bediening

Restaurant Manager/ Leidinggevende Bediening in Bruinisse

Restaurant manager/ Leidinggevende bediening

Word jij nieuwe rechterhand??

ben jij net zo graag op je werk als thuis..

Wil je onderdeel zijn van onze gezellige "familie", hou je van uitdagingen, vernieuwing en ben je een (lichtelijke) perfectionist ? Doe je er alles aan samen met je collega's en ons de gasten in de watten leggen? Kan jij ons bediening team aansturen, (bege)leiden en tegelijkertijd alle gasten met een grote glimlach de dag/avond van hun leven bezorgen? Wat kort door de bocht betekend dat je de hele hut aanstuurt, en met jou energie het team aanvult. Wil je een werkplek waar je alle vrijheid hebt om samen met je collega's Petit tot een succes te maken, en doe je dat met passie en plezier in het pittoreske Bruinisse?? Voor ons een grote plus zou zijn als je welbespraakt bent in Engels en Duits, en een beetje verstand van wijn is ook mooi meegenomen.. Voel jij jezelf aangesproken? Dan zoeken wij jou!!

We hebben geen masseuse die je wekelijks komt masseren, je krijgt geen telefoon of tattoo-bon van de zaak, maar wat krijg je dan wel!!

Een marktconform (voor deze omgeving) salaris. Elke zondag vrij , en optioneel een vaste 2e vrije dag in overleg, want je werkt bij ons maximaal 5 dagen per week. Indien gewenst opleidingen en cursussen in overleg. "Ohja" en Patricia als grootste sparringpartner, om Petit next level te brengen.

Zie jij jezelf al stralen in ons mooie restaurant?
En ben je geïnteresseerd, dan kun je ons mailen, je kunt ons bellen, maar wat nog gezelliger is, loop even bij ons binnen en we drinken samen een goeie bak koffie, en dan hebben we het er eens over!
Zie ik je snel??

Petit Kitchen & Bar

Openingstijden

Ma 11:00 - 22:00 Di 16:00 - 22:00 Wo 16:00 - 22:00 Do 16:00 - 22:00 Vr 11:00 - 23:00 Za 11:00 - 23:00 Zo Gesloten

Let op: Huisdieren binnen niet toegestaan.Functie:restaurant manager/ leidinggevend bediening
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Petit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Restaurant Manager/ Leidinggevende Bediening Petit 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures