Vacature Projectleider

Projectleider in Colijnsplaat

Projectleider

Omschrijving van de functie

Als projectleider ben je de operationele kartrekker van Geelhoed op projecten buiten. Een functie waarin je jouw jarenlange kennis en ervaring in het vlechten en kracht om projecten en mensen aan te kunnen sturen kan combineren. Veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, zowel op kantoor als buiten. Jij draagt de zorg voor de projecten, de planning, contacten met uitzendbureaus, contact met de bouwplaats en verzekerd iedere dag dat de projecten soepel kunnen draaien. Je bent de spil tussen kantoor en de bouwplaats en vormt een hecht team met de calculator.

Aanleiding vacature

Wegens het aankomend pensioen van een aantal kernfuncties, waaronder de projectleider, is er ruimte voor opvolging van deze functies. Deze toekomstige ontwikkeling is dus een mooie uitdaging, onder andere voor jou. In deze functie is het belangrijk dat je veel kennis en ervaring hebt opgedaan in het vlechten. Begrijp je het krachtenveld binnen de bouw, kun je goed schakelen met diverse (typen) mensen en mag iedere dag voor jou een uitdaging zijn? Dit zou een mooie opstap kunnen zijn van bijvoorbeeld voorman of uitvoerder in het vlechtwerk naar de functie van projectleider.

Wat we belangrijk vinden voor deze functie

  • Ervaring in de bouwsector , kennis van wapeningsstaal is een belangrijke vereiste. Voorbeeldfuncties zijn uitvoerder, voorman of projectleider.
  • Leiderschap , je hebt het van nature in je om mensen te faciliteren en begeleiden in hun werk en zorgt ervoor dat het team verbonden blijft.
  • Fanatiek , je ziet kansen en mogelijkheden en hebt het vermogen dit om te zetten tot actie en anderen mee te nemen. Je gaat door totdat het is gelukt en laat je niet gek maken.
  • Technisch inzicht , waarmee je vindingrijk bent en altijd denkt in oplossingen, efficiënt werkt en streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Samen kunnen werken , maar ook alleen. Je draagt zelf een grote verantwoordelijkheid maar doet alles voor het soepel laten verlopen van het gezamenlijke werk.
  • Een lerende houding , waarbij je open staat voor feedback, werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en open staat voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Geelhoed als werkgever

Geelhoed maakt het team beter om te kunnen scoren. Dat is hoe Leendert Geelhoed het team in de jaren heeft laten ontwikkelen. Het team is de laatste jaren ontwikkeld als sterk en stabiel team met een hecht karakter. Vanuit de wil om te groeien krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Met de juiste begeleiding, faciliteiten, collega's en goede werkomgeving begeleiden collega's elkaar. Daarnaast zorgen we voor kwalitatieve en passende (erkende) scholing. Kwaliteit van mensen staat voorop, en dat betekent niet alleen dat de kennis en kunde vanuit het vak belangrijk is, maar vooral ook persoonlijkheid en gedrag op de werkvloer. Samen kunnen werken begint bij jezelf.

Gemakkelijk en snel naar:

Bel direct

Heeft u een vraag over onze organisatie, of meer over onze producten en diensten?

Mail direct

Stuur een e-mail naar Geelhoed. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.

Login Voorwaarden Privacy Contact & route

Functie:projectleider
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geelhoed Betonwapening via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Projectleider Geelhoed Betonwapening 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures