Vacature Voorman

Voorman in Colijnsplaat

Voorman

Omschrijving van de functie

Als voorman geef je leiding op locatie aan je collega vlechters en ben je direct aanspreekpunt voor de klant. Je werkt nauw samen met de projectleider, draagt zorg voor de organisatie op locatie en werkt daarnaast ook gewoon mee met alle buig-, knip- en vlechtwerkzaamheden. Dagelijks zorg jij ervoor dat er afspraken worden gemaakt over de voortgang, planning, personeel en meer- of minderwerk. Je zet je in voor het overdragen van jouw vakkennis, begeleidt medewerkers en zorgt voor een goede onderlinge samenwerking.

Aanleiding vacature

Wegens het aankomend pensioen van een aantal kernfuncties, waaronder de voorman(nen), is er ruimte voor opvolging van deze functies. Dat geeft een mooie kans voor jou als je inmiddels vergevorderd bent in je ervaring als vlechter! In deze functie is het belangrijk dat je veel kennis en ervaring hebt opgedaan in het vlechten en de kans wilt krijgen om meer leiding te gaan geven op de bouwplaats. Ben je ervaren in het vak, kun je goed schakelen met diverse (typen) mensen zoek je nu meer verantwoordelijkheid in je werk? Dit zou een mooie opstap kunnen zijn van vlechter naar de functie van voorman.

Wat we belangrijk vinden voor deze functie

  • Ervaring in vlechtwerk, kennis van en ervaring als vlechter is een belangrijke vereiste om deze stap te kunnen zetten.
  • Communiceren, je kan duidelijk communiceren en tactisch optreden als het gaat om contact met de mensen op het werk en externen.
  • Organiseren , je overziet wat er nodig is om het werk te laten uitvoeren op de bouwplaats, wie je hiervoor moet inschakelen en stemt goed af met de projectleider.
  • Technisch inzicht , waarmee je vindingrijk bent en altijd denkt in oplossingen, efficiënt werkt en streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Een lerende houding , waarbij je open staat voor feedback, werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en open staat voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Geelhoed als werkgever

Geelhoed maakt het team beter om te kunnen scoren. Dat is hoe Leendert Geelhoed het team in de jaren heeft laten ontwikkelen. Het team is de laatste jaren ontwikkeld als sterk en stabiel team met een hecht karakter. Vanuit de wil om te groeien krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Met de juiste begeleiding, faciliteiten, collega's en goede werkomgeving begeleiden collega's elkaar. Daarnaast zorgen we voor kwalitatieve en passende (erkende) scholing. Kwaliteit van mensen staat voorop, en dat betekent niet alleen dat de kennis en kunde vanuit het vak belangrijk is, maar vooral ook persoonlijkheid en gedrag op de werkvloer. Samen kunnen werken begint bij jezelf.

Gemakkelijk en snel naar:

Bel direct

Heeft u een vraag over onze organisatie, of meer over onze producten en diensten?

Mail direct

Stuur een e-mail naar Geelhoed. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.

Login Voorwaarden Privacy Contact & route

Functie:voorman
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geelhoed Betonwapening via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Voorman Geelhoed Betonwapening 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures