Vacature Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud

Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud in Kats

The Kingfish Company logo

Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud

Kats

Technical Department - Technical /

Full time /

On-site

Apply for this job

Ben jij onze nieuwe Elektrisch Onderhoudsheld? Word Meewerkend Voorman bij The Kingfish Company!


Wat ga je doen? Als Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud ben jij de spil van ons elektrische onderhoudsteam. Je stuurt direct een team van 3 Electrical Technicians aan, met uitzicht op uitbreiding. Je team houdt zich bezig met onderhoud aan alle elektrische componenten van onze high-tech Land Based Aquaculture Facility. Denk aan het oplossen van storingen, vervangen van pompen en modificaties in besturingskasten. Naast je leidinggevende rol werk je actief mee en schakel je met de Manager TD en je collega's van het mechanische onderhoud. Je wordt hét aanspreekpunt voor alle elektrische storingen en onderhoud, en goede communicatievaardigheden zijn hierbij essentieel.


Waar kom je terecht? Bij Kingfish Zeeland werk je in een unieke, snelgroeiende omgeving. We zijn de pioniers in grootschalige, duurzame aquacultuur. Je krijgt een sleutelrol binnen onze Technical Department en rapporteert direct aan de Manager TD. Ons team werkt hard en communiceert direct, maar er is altijd ruimte voor humor en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Samen vieren we successen, en daarom zoeken we iemand die goed in ons hechte team en de organisatie past.


Taken en verantwoordelijkhedenFunctie:meewerkend voorman elektrisch onderhoud
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Kingfish Company via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud The Kingfish Company 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures