Vacature HR Medewerker

HR Medewerker in Zierikzee

HR Medewerker

Zierikzee

32 uur

 • Salarisindicatie: €2.739 - €3.529

Bij Saman Groep zijn onze mensen onze superhelden. En achter elke superheld schuilt een onmisbaar supportteam. Als HR Medewerker maak jij deel uit van dat team! Ben jij gedreven, adem je HR en wil je deel uitmaken van een dynamische ploeg waar ieder individu een verschil kan maken? Lees dan zeker verder!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN HR Medewerker

Bij Saman Groep, als HR Medewerker, maak je deel uit van een ons HR-team. Dit team bestaat uit een andere HR Medewerker, twee HR Adviseurs, twee Corporate Recruiters, en onze manager. Samenwerking en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel.

Elke ochtend begint met een gezamenlijke dagstart waarin de taken van de dag worden verdeeld. Je krijgt hierbij een overzicht van de binnenkomende mails en de voornaamste aandachtspunten. Jouw kerntaken zijn het verwerken van loonmutaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, en het beantwoorden van HR-vragen van collega's.

Daarnaast werk je samen met OAZ aan subsidies, houd je contact met het UWV, en zorg je dat nieuwe medewerkers toegang hebben tot de benodigde systemen. Ook de voorbereiding en coördinatie van de eerste werkdag van nieuwe medewerkers vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Tussendoor heb je geregeld overleg met je HR-collega over administratieve zaken. Met de HR Adviseurs stem je af over beleidszaken en de recruiters kunnen bij jou terecht voor administratieve updates. Onze manager is betrokken en beschikbaar voor overkoepelende vragen.

Bij Saman Groep als HR Medewerker zorg je voor een gestroomlijnde administratie en ondersteuning, waarbij samenwerking met het team centraal staat. Het is duidelijk, direct en doelgericht werken, elke dag opnieuw.

Dit ben jij

 • Je bezit (minimaal) een MBO-4 diploma in een administratieve richting;
 • Jouw superkrachten zijn integriteit, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid;
 • Je houdt ervan om resultaat van je werk te zien en vindt het ook leuk om anderen hierin te ondersteunen. Van digitale omgevingen en systemen word je blij;
 • Samenwerken en communiceren gaan jou natuurlijk af;
 • Je bent pro actief in meedenken over het stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen.

Dit ga je doen

Als HR Medewerker heb je een breed scala aan administratieve verantwoordelijkheden die bijdragen aan de ondersteuning van het personeelsbeleid. Je houdt je bezig met diverse HR-activiteiten en staat de afdeling Superhelden bij in alle facetten. In AFAS zorg je voor een vlekkeloze personeelsadministratie, en denk je actief mee over het straktrekken en innoveren van onze processen.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:hr medewerker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. HR Medewerker Saman Groep 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures