Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker in Zierikzee

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Praktijkgerichte software, afgestemd op uw bedrijf!

 • Machine- en installatiebouw

Service en support bij Syntess Software voor vakmensen, door vakmensen

Ondersteuning staat bij Syntess Software in een hoog vaandel. Onze medewerkers zijn intern gecertificeerd op kennis van onze producten.

Samen met onze partners staan we voor optimale kwaliteit in software

Samenwerking op logistiek gebied is bij Syntesss Software een belangrijk aandachtspunt.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Syntess Academy Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega's het verschil. Ruim 150 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen.


Sluiten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Facilitair Medewerker voor vijf dagen per week. Deze tijdelijke functie biedt de ideale mogelijkheid voor werk-privébalans, aangezien de werktijden samenvallen met schooluren. Ben jij op zoek naar de perfecte baan waar werk en privé moeiteloos samenkomen? Solliciteer dan snel!

Als Facilitair Medewerker bij Syntess Software in Zierikzee …

… speel je een belangrijke rol in het creëren van een fijne werkomgeving voor onze dynamische organisatie. Op elke verdieping zorg jij ervoor dat de koffiezetapparaten schoon zijn en altijd klaarstaan voor een verse kop koffie of thee. Je houdt de fruitschaal dagelijks fris en gevuld en zorgt voor een feestelijke touch bij de traktaties van collega's. Daarnaast beheer je ook de kantine en pantry's, waar je ervoor zorgt dat deze netjes en uitnodigend blijven voor iedereen.

Jij bent niet alleen onze gastvrije ambassadeur die bezoekers een warm welkom biedt, maar ook de organisator achter heerlijke lunches en smakelijke hapjes tijdens evenementen. In jouw veelzijdige rol ben je betrokken bij diverse taken, variërend van de post tot het uitvoeren van lichte administratieve taken zoals bestellingen en het onderhouden van contacten met leveranciers en monteurs. Jouw veelzijdigheid maakt jou onmisbaar en draagt bij aan een levendige, gezellige en efficiënte werkomgeving.

De afdeling …

... je komt terecht binnen de afdeling HR & Administratie waarin verschillende disciplines samenkomen. Van Planning en Financiën tot HR en Facilitair. De afdeling bestaat uit 11 collega's. Samen met een andere collega vorm je team Facilitair. Jouw rol is van groot belang, aangezien je tijdelijke ondersteuning biedt aan een collega die momenteel bezig is met re-integreren in haar functie.

Wat we van jou verwachten

 • Vijf dagen per week beschikbaar, aantal uren in overleg.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.995 en maximaal € 2.488 op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van zeven maanden, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleiding en training te volgen.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • En nog veel meer ... fruit, gratis parkeren, fijne collega's, goede sfeer, interne opleidingen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ontvangen wij graag jouw cv. Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op www.werkenbijsyntess.nl of neem contact op met , Manager HR & Administratie op voor vragen over de vacature.

Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op of via het onderstaande e-mailadres.

Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

Solliciteren bij Syntess Solliciteren bij Syntess Software? Klik snel verder en we leggen je precies uit hoe dat bij Syntess werkt.

Functie:facilitair medewerker
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:1995 – 2488
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syntess via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Facilitair Medewerker Syntess 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures