Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Zierikzee

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Praktijkgerichte software, afgestemd op uw bedrijf!

 • Machine- en installatiebouw

Service en support bij Syntess Software voor vakmensen, door vakmensen

Ondersteuning staat bij Syntess Software in een hoog vaandel. Onze medewerkers zijn intern gecertificeerd op kennis van onze producten.

Samen met onze partners staan we voor optimale kwaliteit in software

Samenwerking op logistiek gebied is bij Syntesss Software een belangrijk aandachtspunt.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Syntess Academy Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega's het verschil. Ruim 150 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen.


Sluiten

Ben jij een gedreven financieel talent met een scherp oog voor detail? Heb je ervaring in boekhouding en financiële werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Als Financieel Administratief Medewerker bij Syntess Software in Zierikzee …

… krijg je de kans om een sleutelrol te vervullen in ons gedreven financiële team. Jij bent de spil die de touwtjes in handen heeft bij de voorbereidingen van de maand- en jaarafsluitingen. Je bent in het team de laatste check voor de financiële administratie.


Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Dat doe je samen met de andere teamleden, waarbij de coördinatie in jouw handen ligt. Via RPA wordt veel invoerwerk uit handen genomen, maar is jouw scherpe oog voor detail belangrijk bij het verwerken van inkomende facturen en bankmutaties, het gereedmaken van betalingen en het controleren en verwerken van verkoopfacturen.


Bovendien draai jij jouw hand er niet voor om input te leveren voor diverse (Power BI) rapportages en bewaak je de betalingen en incasso's. Meer dan 95% van de inkoopfacturen betalen we op tijd (en dat houden we graag zo). Naast het boeiende werk voor Syntess Software, krijg je de kans om je tanden te zetten in de administratieve zaken van nog twee andere bedrijven.

Het team …

... is een dynamisch en hecht team, dat bestaat uit twee andere collega's. Samen dragen jullie de volledige verantwoordelijkheid voor de financiële administratie en dat doen jullie niet alleen! Er is een nauwe samenwerking met zowel de als de Assistent Controller. Jullie streven samen naar een effectieve samenwerking waarin ieders expertise en inzet cruciaal is voor het succes van ons financiële beheer.

Wat heb jij te bieden?

 • Je beschikt over een afgeronde financiële opleiding op mbo 4 niveau.
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je wilt een arbeidsovereenkomst voor ten minste 32 uur per week.

Als je niet volledig aan alle eisen voldoet, maar je ziet toch een leuke uitdaging in deze rol, dan moedigen we je aan om ook te solliciteren! We horen graag van je.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder...

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.015 en maximaal € 3.653 op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleiding en training te volgen.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis, aandacht voor een goede werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • En nog veel meer ... fruit, gratis parkeren, fijne collega's, goede sfeer, interne opleidingen.

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op of via het onderstaande e-mailadres.

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

Solliciteren bij Syntess Solliciteren bij Syntess Software? Klik snel verder en we leggen je precies uit hoe dat bij Syntess werkt.

Functie:financieel administratief medewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2015 – 3653
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syntess via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Financieel Administratief Medewerker Syntess 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures