Vacature Keukenmonteur

Keukenmonteur in Sint-Annaland

  • Keukens
  • Inspiratie
  • Contact

Menu

  • Keukens
  • Inspiratie
  • Over ons
  • Contact

9

, 6

Telefoniste

Ben je flexibel en word jij blij van klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze functie betreft 24 uur per week.

Gastvrouw / Gastheer

Als gastvrouw / gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de showroom. Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Je realiseert je, dat jouw uitstraling bepalend is voor een verwelkomend gevoel bij onze bezoekers. Graag ontvang jij met jouw gastvrije houding onze klanten in de showroom.

Deze functie betreft 32 - 40 uur per week.

Technisch commercieel medewerker

Als technisch commercieel medewerker zorg jij - samen met de andere collega's - het proces van uitwerken van de order, het bestellen van alle onderdelen en eventuele servicemeldingen na montage uitstekend wordt uitgevoerd.

Je bent een echte teamspeler en beschikt over goed inzicht. Het werk is erg afwisselend en je hebt geregeld contact met de klant. Dankzij jouw inzet beoordelen onze klanten het proces van aankoop tot na de montage met een 9+.

Mis je relevante werkervaring? Geen probleem, wij kunnen je professioneel opleiden. Een BBL-opleiding is ook mogelijk.

Keukenmonteur

Als keukenmonteur ga je zelfstandig naar onze klanten en monteer je nieuwe keukens met uiterste zorg en precisie. Elke keuken wordt door jou bij de klant op maat gemaakt. Je zorgt voor de aansluiting van de apparatuur en je adviseert de gebruikers over het onderhoud van de keuken.

Mis je relevante werkervaring? Geen probleem, als je leergierig bent en technisch inzicht hebt dan kun je bij ons een interne opleiding tot keukenmonteur volgen.

Showroom Sint Annaland

Werken bij

Ardi Keuken in Sint-Annaland is onderdeel van DB Keukens. We regelen alles zelf: van verkoop tot de aftersales service. Dit alles doen we vanuit onze 'afspraak is afspraak-mentaliteit'. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,7 gemiddeld! Een vakkundige montage wordt hierbij vaak genoemd.
Er heerst een warm en gezellig familiegevoel bij DB Keukens. Naast tevreden klanten, zijn ook tevreden medewerkers erg belangrijk. Daarom denken we graag met je mee. Elke vestiging heeft haar eigen monteurs, maar alle collega's hebben veel voor elkaar over, hebben vaak plezier samen en staan altijd klaar om een ander te helpen.
Zie jij het wel zitten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu via het digitale formulier!

Functie:keukenmonteur
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ardi Keukens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Keukenmonteur Ardi Keukens 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures