Vacature Planner

Planner in Colijnsplaat

a A

Planner

Vacaturenummer: 2411

Niveau: 4

Locatie:

Plannen is een vak…..! Wij zoeken een enthousiaste, creatieve collega die oplossingsgericht is, goed kan plannen en organiseren. Iemand die zowel vooruit kan kijken als in het hier en nu staat. Een daadkrachtig en stressbestendig persoon.

Jouw rol als planner

Een goede werk en privé balans is belangrijk voor onze medewerkers. Daar is een gezonde roosterplanning een onderdeel van. Je draagt bij aan de kwaliteit, continuïteit en duurzame inzet van de medewerkers, de teams en de zorg. Je houdt rekening met beleid, arbeidstijdenwet en CAO.

Je draagt zorg voor een goede balans tussen medewerkers- en organisatiebelang. Je hebt een belangrijke rol bij de capaciteitsplanning van de zorgorganisatie. Je bemiddelt bij interne en externe invulling van openstaande diensten. Je hebt dus ook contacten rondom en met de flexibele schil. Je plant zowel intramuraal verpleeghuiszorg als extramuraal. Ook ga je diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren

Herken jij jezelf in dit profiel….Dan zoeken we jou.

Waar kom je te werken

Als planner kom je te werken in ons zorgcentrum . is onderdeel van Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland. Zorgcentrum is een kleinschalig verpleeghuis in Colijnsplaat. Hier wonen zo'n 80 cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvragen. We werken vanuit de behoeften en wensen van de individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op een kleinschalige wijze vorm. De vraag en behoefte van de cliënt is het uitgangspunt voor ons werk. De cliënt blijft zo lang mogelijk de regie over zijn eigen leven voeren. Ook bieden wij wijkverpleging en verpleeghuiszorg thuis, huishoudelijke hulp, huishoudelijke zorg en kunnen ouderen terecht voor dagbesteding.

Binnen de ouderenzorg hebben we te maken met een steeds complexer wordende cliëntengroep. We zitten middenin de transitie naar verpleeghuiszorg inclusief behandeling met een eigen specialist ouderengeneeskunde. Daarbij staat kleinschalig wonen en leven voorop en is specifieke aandacht voor deskundige teams, zinvolle dag, cliëntvriendelijke omgeving en eten en drinken.


Samen met de client en zijn familie en naasten onderzoeken we wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven en hoe de client daarbij zoveel mogelijk zelf de regie kan voeren. Medewerkers en vrijwilligers zijn daarbij van essentieel belang en zij verdienen onze volle aandacht. We zetten volop in op de zorg voor morgen en we zijn de eerste en enige zorgorganisatie die al 5 jaar op rij gecertificeerd is voor de Roze Loper. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze organisatie.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 4.

Je hebt ervaring in het gebruik van Excel en planningssoftware.

Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.

Je bent snel en houdt van puzzelen.

Je bent analytisch, zorgvuldig en integer.

Je kunt je goed inleven in anderen.

Je hebt een strategische blik.

Je hebt relevante werkervaring.

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt kennis van Office.

Je hebt kennis van en interesse in zorg en welzijn.

Wat wij je bieden

Een salaris conform CAO VVT ingeschaald in FWG 45/45 (afhankelijk van jouw relevante opleiding en werkervaring)

Een contract waarbij we met jou in overleg gaan over het aantal uren.

Vakantiegeld 8%. En eindejaarsuitkering 8,33%.

23 vakantiedagen per jaar.

Reiskostenvergoeding op basis van CAO VVT.

Werken in een ouderzorgorganisatie met ambitie.

De kans om inspirerende projecten tot een hoger niveau te tillen.

Contact

Als je belangstelling hebt en aansluit op het gevraagde profiel, ontvangen we graag jouw motivatie en CV uiterlijk donderdag 20 juni a.s. via e-mail adres

Adresgegevens

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland
Dokter Maasstraat 4
4486 BW ColijnsplaatFunctie:planner
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ouderenzorg Noord-Beveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Planner Ouderenzorg Noord-Beveland 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures