Vacature Elektromonteur

Elektromonteur in Kats

The Kingfish Company logo

Elektromonteur

Zeeland

Technical Department - Technical /

Full time /

On-site

Apply for this job

In het kort

Als Elektromonteur ga jij het team van onze Technische Dienst versterken. Samen met jouw collega's verricht jij onderhoudswerkzaamheden en modificaties aan onze elektrische installaties.


Wat ga je doen?

De Technische Dienst is het kloppend hart van onze organisatie. Zonder de elektrische installaties kan onze productie niet draaien, het onderhoud hieraan is dus van groot belang. Naast onderhoud aan onze bestaande locatie, zijn wij ook fors aan het uitbreiden. In deze functie werk je dus zowel aan onze bestaande, als onze nieuwbouw projecten.


Als Elektromonteur bij Kingfish Zeeland zal je buiten het reguliere onderhoud veel in aanraking komen met PLC besturingen (analoge en digitale in/uitgangen) frequentieregelaars en elektromotoren. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen worden er continu modificaties gedaan. Er komt dus ook een stukje ad hoc engineering bij kijken. Daarnaast los je elektrische storingen op en ondersteun je in verbeterprojecten. Verder werk je zorgvuldig in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen. In de rol van Elektromonteur ben jij dus onmisbaar voor onze organisatie!


Kingfish Zeeland werkt volgens een Recirculating Aquaculture System (RAS). We pompen water direct uit de Oosterschelde naar onze productielocatie in Kats (Zeeland). Met ons geavanceerde systeem wordt het zoute water gezuiverd, verrijkt, verwarmd en aangepast naar de optimale omstandigheden voor een perfecte groei van onze Dutch Yellowtail Kingfish. Vanzelfsprekend dat hier op elektrisch gebied veel bij komt kijken.

Wat vragen wij van jou?

Minimaal mbo niveau 3 in de richting van Elektrotechniek Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in Elektrotechniek Ervaring op met laagspanningsinstallaties Je bent bekend op het gebied van industriële installaties Je gaat nauwkeurig en zelfstandig te werk Je bent bereid storingsdiensten te werken Je bent fysiek fit

Functie:elektromonteur
Startdatum:10-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kingfish Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Elektromonteur Kingfish Zeeland 10-05-2024

Bekijk ook andere vacatures