Vacature Calculator

Calculator in Colijnsplaat

Calculator

Omschrijving van de functie

Als calculator heb je bij Geelhoed een spilfunctie te pakken. Je bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, en dat betekent dat je van het binnenhalen van nieuwe orders tot het opleveren ervan nauw betrokken bent. Je betrokkenheid zie je terug in het continue contact wat je onderhoud met klanten en collega's, je bent op de hoogte van het werk wat wordt verricht, zowel op kantoor als op de bouw, en je bent eerste aanspreekpunt voor collega's en klanten als het gaat om het verloop van projecten. In de kern van de functie breng je adequate offertes uit, met de best haalbare kostprijs en optimale productiemethode, aan nieuwe en bestaande klanten. Dit alles natuurlijk met als doel om orders binnen te halen. Je brengt offertes en ordercalculaties uit voor kleine en grote projecten. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar alternatieve mogelijkheden om de projecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en faalkosten te voorkomen. Een professionele opvolging van de uitgebrachte offertes en ontvangen opdrachten is een logisch gevolg, evenals een correcte naleving van contractafspraken.

Aanleiding vacature

Wegens het aankomend pensioen van een aantal kernfuncties, waaronder de calculator, is er ruimte voor een nieuwe inrichting van deze functies. Deze toekomstige ontwikkeling is dus een mooie uitdaging, onder andere voor jou. Het gaat niet om de specifieke kennis en ervaring die je hebt als calculator. Begrijp je het krachtenveld binnen de bouw, ben je goed in het opbouwen en onderhouden van relaties en heb je cijfermatig inzicht? Dan heb je een hele mooie basis en kun je de kans krijgen om deze functie toekomstbestendig in te gaan richten!

Wat we belangrijk vinden voor deze functie

  • Ervaring in de bouwsector, kennis van wapeningsstaal/verwerken van beton(staal) op de bouwplaats. Voorbeeldfuncties zijn uitvoerder, voorman, projectleider of calculator
  • Cijfermatig inzicht, kennis en ervaring vanuit een calculatiefunctie is een pré.
  • Ondernemend karakter, je ziet kansen en mogelijkheden en hebt het vermogen dit om te zetten tot actie en anderen daarin te enthousiasmeren.
  • Kunnen denken in het belang van het bedrijf, waarbij je vindingrijk bent en altijd denkt in oplossingen, efficiënt werkt en streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Samen kunnen werken, waarbij je de kwaliteiten van een ander respecteert en benut, een ander helpt en naast hard werken ook ruimte maakt voor humor en gezelligheid
  • Een lerende houding, waarbij je open staat voor feedback, werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en open staat voor nieuwe ideeën en technieken.

Geelhoed als werkgever

Geelhoed maakt het team beter om te kunnen scoren. Dat is hoe Leendert Geelhoed het team in de jaren heeft laten ontwikkelen. Het team is de laatste jaren ontwikkeld als sterk en stabiel team met een hecht karakter. Vanuit de wil om te groeien krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Met de juiste begeleiding, faciliteiten, collega's en goede werkomgeving begeleiden collega's elkaar. Daarnaast zorgen we voor kwalitatieve en passende (erkende) scholing. Kwaliteit van mensen staat voorop, en dat betekent niet alleen dat de kennis en kunde vanuit het vak belangrijk is, maar vooral ook persoonlijkheid en gedrag op de werkvloer. Samen kunnen werken begint bij jezelf.

Gemakkelijk en snel naar:

Bel direct

Heeft u een vraag over onze organisatie, of meer over onze producten en diensten?

Mail direct

Stuur een e-mail naar Geelhoed. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.Functie:calculator
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geelhoed Betonwapening via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Calculator Geelhoed Betonwapening 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures