Vacature Ambulanceverpleegkundige

Ambulanceverpleegkundige in Zierikzee

Ambulanceverpleegkundige in opleiding

Zierikzee / fulltime

Elke dag een andere werkomgeving en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als ambulanceverpleegkundige bij Witte Kruis maak jij het verschil voor mensen die medische hulp nodig hebben. Hoe uiteenlopend de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, je weet de situatie goed te beoordelen en onderkent de medische hulpvraag methodisch.

Geen dag hetzelfde

Slagvaardig verricht je verpleegkundige en medische handelingen binnen de kaders van het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Je houdt je patiënt constant in het vizier. Verandert zijn situatie? Dan pas jij je handelen er snel en verantwoord op aan. Daarbij communiceer je continu met de patiënt - zo goed als dat gaat - en werk je nauw samen met de ambulancechauffeur en de andere partners in de keten van zorg en dienstverleners. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel en doet je werk nauwkeurig en professioneel. Door mensen te helpen, te verzorgen en te begeleiden lever jij de best mogelijke zorg. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage?

Dit vragen we van je

  • BIG-registratie verpleegkundige (A of HBO-V) mét een CZO-erkende vervolgopleiding ICU, SEH, anesthesie of CCU;
  • Rijbewijs B;
  • Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Driven by care

Witte Kruis mag met ruim 1000 medewerkers en 175.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in ambulancezorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Naast ambulancezorg leveren we ook huisartsen- en orgaandonatievervoer, bieden we hulp tijdens evenementen met onze evenementenzorg, bieden we trainingen aan met Witte Kruis opleidingen en realiseren we met Stan unieke burgerhulpverlening. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en vernieuwing, en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega's en ketenpartners. Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Een mooi aanbod

Werken bij de grootste ambulancezorgaanbieder in Nederland heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. We betalen je conform de cao Ambulancezorg, eerst in aanloopschaal FWG 55 en na diplomering FWG 60 (min. €3.736,- en max. € 5.473,- bij 36 uur).

Tijdens de opleiding, en na diplomering werk je 28 - 36 uur per week. Startdatum is voorjaar 2024.

Zorgvuldig van start

Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega's, een meerijdienst, een assessment en een aanstellingskeuring behoren tot de aanname procedure. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. De opleiding tot ambulanceverpleegkundige volg je op onze kosten.

Standplaats tijdens je opleiding is Goes of Middelburg. Na diplomering komt je te werken in Zierikzee.

Wil jij als ambulanceverpleegkundige het verschil maken voor patiënten en collega's? Bel , Witte Kruis Zeeland, op .

Ben je er klaar voor?


ROC Zeeland

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:ambulanceverpleegkundige
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3736 – 5473
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Witte Kruis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Ambulanceverpleegkundige Witte Kruis 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures