Vacature Adviseur Duurzame Energie (Binnendienst)

Adviseur Duurzame Energie (Binnendienst) in Zierikzee

Adviseur Duurzame Energie (binnendienst)

Zierikzee

Jij hebt affiniteit met duurzame energie en bent een commerciële kei. Jij kan als geen ander klanten telefonisch of digitaal voorzien van gedegen advies over onze uiteenlopende producten en diensten. Je werkt efficiënt, bent klantvriendelijk in ieder contact en kunt snel schakelen. Klinkt dit als een energieke uitdaging? Word Adviseur Duurzame Energie (binnendienst) bij Saman Groep in Zierikzee!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Adviseur Duurzame Energie (binnendienst)

Vanuit jouw commerciële functie geef jij advies aan (potentiële) klanten over de aankoop van onze duurzame producten en diensten. Hoe kan de klant optimaal besparen en wat zijn de mogelijkheden? Je denkt mee en adviseert over de juiste installatie. Jij bent dan ook in staat om een technische inschatting te maken van een situatie voor de verkoop van onze producten. Na afloop van het gesprek stel jij een offerte op. Is de klant akkoord? Dan ben jij trots en draag je de opdracht vol energie over aan de werkvoorbereiding van de uitvoerende afdeling.

Naast het digitaal en telefonisch adviseren beman je samen met jouw collega's ook de showroom in ons inspiratie centrum. Dagelijks komen er meerdere klanten spontaan langs om onze duurzame producten eens in het echt te bekijken. Ze worden opgevangen door onze collega's van de receptie waarna jij hen te woord staat. Door de juiste vragen te stellen vorm je het klantprofiel waarna je een gedegen advies geeft en een vervolgafspraak inplant of een offerte opmaakt.

Dit ben jij

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt commercieel inzicht en weet door het best passende advies te geven de targets te behalen;
 • Jij kunt snel schakelen en hebt een sterk gevoel voor klantgericht werken;
 • Je hebt affiniteit met techniek en de wereldwijde energietransitie;
 • Je hebt ruime ervaring met verschillende softwarepakketten waaronder inmeetsoftware, offertetools en het officepakket;
 • Jij hebt de ambitie om met ons mee te groeien;
 • Jij wil mensen blij maken met een duurzame oplossing.

Dit ga je doen

Als Adviseur Duurzame Energie (binnendienst) bij Saman Groep ben jij dé adviseur op afstand voor onze klanten op het gebied van duurzame energie. Jouw belangrijkste taak is om klanten telefonisch of digitaal te voorzien van gedegen advies over onze producten en diensten. Je adviseert hen over de mogelijkheden en besparingsmogelijkheden en maakt een technische inschatting van de situatie. Vervolgens stel je offertes op en draag je de opdracht vol energie over aan de werkvoorbereiding. Daarnaast verwelkom je klanten in onze showroom, waar je klantprofielen opstelt, advies geeft en offertes opmaakt. Met jouw commercieel inzicht, klantgerichte werkwijze en affiniteit met duurzame energie draag je bij aan het behalen van onze targets en maak je mensen blij met duurzame oplossingen.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:binnendienst adviseur duurzame energie
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Adviseur Duurzame Energie (Binnendienst) Saman Groep 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures