Vacature Penningmeester en Algemeen Bestuursleden

Penningmeester en Algemeen Bestuursleden in Zierikzee

Van diverse leden van het bestuur van het Odensehuis loopt binnenkort de zittingstermijn af en dat geeft ruimte aan nieuwe bestuursleden. En dat is bepaald geen saaie job!

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers!

Het Odensehuis bestaat bij de gratie van enthousiaste vrijwilligers. Binnen het Odensehuis werken wij met welzijnsvrijwilligers en organisatievrijwilligers. Welzijnsvrijwilligers zijn er primair voor de bezoekers. Organisatievrijwilligers kunnen ook zelfstandig een dag (deel) het Odensehuis draaien. Er moet naast de aandacht voor onze deelnemers achter de schermen ook behoorlijk veel werk verzet worden. Dan kan je denken aan het maken van de nieuwsbrief, het organiseren van open dagen, het bijhouden van de website en sociae media, een bijdrage leveren aan het dementievriendelijk maken van Schouwen-Duiveland, ambassadeur zijn etc. Ervaring met het werken met mensen met dementie is niet nodig. Wij hebben op dit moment grote behoefte aan vrijwilligers. Je hebt minimaal 3 uur per week tijd voor ons.

Buurtbewoners

Naast direct betrokkenen en vrijwilligers zijn er in het Odensehuis ook buurtbewoners actief. Je kunt gewoon binnenlopen en je diensten aanbieden. Je hoeft hiervoor trouwens niet direct in de buurt van het Odensehuis te wonen. Je hebt de intentie om je in te zetten voor het Odensehuis en je helpt mee met alle voorkomende werkzaamheden. Je krijgt als buurtbewoner geen vrijwilligersovereenkomst en je rol is vrijblijvender dan die van vrijwilliger. Meer informatie vindt je hier; profielschets buurtbewoner .

Stagiaires

De werkwijze in het Odensehuis en de omgang met mensen met dementie en mantelzorgers is een belangrijke leerplek voor stagiaires uit de welzijnssector variërend van Helpende Welzijn, Sociaal Pedagogisch Werk, Culturele en Maatschappelijk Vorming of studenten (Toegepaste) Psychologie. Het Odensehuis biedt hen de mogelijkheid om ondersteuning te bieden uitgaande van de vraag van mensen met dementie en mantelzorgers. Ook biedt het Odensehuis plek voor maatschappelijke stages. Voor stagiaires uit de zorgsector is het Odensehuis minder aantrekkelijk omdat er geen zorghandelingen te verrichten zijn. Neem voor meer informatie over stageplaatsen contact op met het Odensehuis.

Dementie bij jou in de buurt. Wat moet je doen

Telefoon & E-mail

Bezoekadres Grevelingenstraat 2 4301 XX ZierikzeeFunctie:penningmeester & algemeen bestuursleden
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Penningmeester en Algemeen Bestuursleden Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures