Vacature Strategisch Marketeer

Strategisch Marketeer in Zierikzee

Strategisch Marketeer

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: €3.541- €5.162

Wil jij als Strategisch Marketeer impact maken op duurzaamheid in onze samenleving en duurzaam & comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar maken voor iedereen? Wil je werken in een groeiende organisatie, waar we trots zijn op wat we samen bereiken? Kom werken bij de Saman Groep!

Als Strategisch Marketeer zet je jouw creativiteit om in campagnes met impact waardoor klanten in de rij staan om onze dienstverlening af te nemen. Je bent als geen ander in staat om onze meerwaarde en proposities zichtbaar te maken. Je werkt in een energiek en dynamisch team bestaande uit vijf andere marketing specialisten.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Strategisch Marketeer

Onder het genot van een kopje koffie start je de dag met het Marketing overleg. Samen met het Marketing team bespreken we de lopende en de nieuwe campagnes, wat hebben deze opgeleverd de afgelopen week en wat willen we de komende week bereiken. Je gaat aan de slag met de uitwerking van een nieuwe campagne. Je denkt na over de propositie en de inzet van de verschillende kanalen, uiteraard met altijd de conversie in gedachten. Elke keer vind je het een sport om een campagne nog beter te maken en de maximale conversie te behalen. Je bedenkt de benodigde content hiervoor en zet de nodige acties uit, zowel intern als extern.

Daarna reken je de business case door voor een Zonnepanelen campagne die je in regio Zuid-Holland wilt gaan voeren, zodat je deze kunt afstemmen met de Marketing Manager. Als laatste sluit je de dag af met een meeting over een nieuwe propositie die in de markt gezet moet worden. Hoe gaan we dit aanpakken en via welke kanalen? Kortom een veelzijdige functie, waarin genoeg te doen is!

Dit ben jij

 • Een persoonlijkheid met een creatieve blik die out-of-the-box durft te denken;
 • Je bent goed in het bedenken van campagnes, maar steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen;
 • Je bent communicatief en taalkundig sterk en een uitblinker in projectmatig werken;
 • Je bent creatief, klantgericht en resultaatgericht;
 • Je bent data driven en wil steeds het maximale uit een campagne halen;
 • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en ondernemend en groeit graag samen met ons verder;
 • Je hebt een afgeronde marketing en/of communicatieopleiding op HBO of WO niveau;
 • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
 • Je hebt feeling met onze producten en de markt.

Dit ga je doen

Als Strategisch Marketeer bij Saman Groep neem je het voortouw bij aan het realiseren van impactvolle campagnes die klanten aantrekken en onze duurzame dienstverlening in de spotlight zetten. Je ontwikkelt effectieve proposities en campagnes voor lead generatie, waarbij je altijd op zoek bent naar nieuwe kansen om onze merkbekendheid te verbeteren. Door het monitoren en analyseren van lopende campagnes, gebruik je data om verbeteringen aan te brengen en aanvullende ideeën te ontwikkelen om de conversies te verhogen. Samen met ons energieke team van vijf marketing specialisten zet jij jouw creativiteit in om klanten te inspireren en duurzaam & comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor iedereen.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:strategisch marketeer
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 3541
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Strategisch Marketeer Saman Groep 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures