Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Zierikzee

Activiteiten vandaag

  • 14 februari 2024 - N/A Voorjaarsvakantie gaan de trainingen door volgens lesrooster in de turnhal en hal 1

Komende activiteiten


Wij werken samen met

logo lacoJS productiesNijntje beweegdiploma

Vrijwilligers gevraagd bij GV Delta Sport

Het is echt leuk om bij de activiteiten van GV Delta Sport te helpen

Vrijwilligers gevraagd GV Delta Sport

Nieuwe Penningmeester en hulp

bij de ledenadministratie inmiddels ingevuld

Afgelopen maanden en weken hebben we gewerkt aan het werven van een nieuwe penningmeester en hulp bij de ledenadministratie. Wij kunnen mededelen dat deze twee functie inmiddels zijn ingevuld. Dankjewel voor het meezoeken en bereidheid in deze uitdagende functies.

Juryleden

Voordat we onze leden mogen inschrijven voor wedstrijden, moeten we aangeven wie onze juryleden zijn, zonder juryleden kunnen onze selectie-leden dus niet meedoen met wedstrijden. We zoeken juryleden voor jongens-turnen, damesturnen en acro. Als je jurylid wilt worden krijg je een cursus vanuit de KNGU, meestal 2 tot 4 bijeenkomsten van een dagdeel of avond, of digitaal waarin alle 'kneepjes van het vak' worden bijgebracht. Enige kennis van de sport is daarbij handig, maar niet noodzakelijk want natuurlijk is dit een cursus voor beginnende juryleden.

Aan het begin van een seizoen mag je zelf aangeven op welke wedstrijddagen je beschikbaar wilt zijn en natuurlijk geldt: hoe meer juryleden, hoe beter de inzet verspreid kan worden.

Voordelen van een taak als jurylid zijn dat je slechts enkele keren per jaar beschikbaar hoeft te zijn en als jurylid zie je alle oefeningen letterlijk vanaf de beste plaats.

Wedstrijdcommissie

Om voor iedereen activiteiten te kunnen organiseren hebben we hulp nodig bij onze wedstrijdcommissie .WiltWilt u helpen met het organiseren van bijvoorbeeld clubkampioenschappen van recreatie tot en met selecties, recreatiewedstrijden met nabij gelegen verenigingen, talentenwedstrijden voor de kinderen van de pre-selectie, springwedstrijden en eventueel free-runjams, laat het dan graag weten via .

Bij hulp kan aan veel uiteenlopende dingen gedacht worden. Op de wedstrijddag zelf hebben we bijvoorbeeld mensen nodig voor:

- opbouwen / afbreken van toestellen

- rondbrengen van koffie en thee naar juryleden

- zorgen voor de muziek

- bijhouden van de scores op een computer

Maar ook voordat de wedstrijd begint is de wedstrijdcommissie al bezig met:

- organisatie van de wedstrijddag

- verdelen van de taken

- contact zoeken en onderhouden met sponsoren

- ontwerpen van drukwerk/flyers

In uw reactie kunt u uiteraard aangeven wat u voor ons en de kinderen zou willen doen. Ook wanneer u eerst nadere informatie zou willen hebben, kunt u dat via deze weg laten weten.Functie:vrijwilligers
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gymnastiek Vereniging Delta Sport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Vrijwilligers Gymnastiek Vereniging Delta Sport 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures