Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Zierikzee

+

Stap jij in?

Bij Aangeenbrug Electro vinden we twee dingen heel belangrijk: dat jij met plezier naar je werk komt én dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden wij jou het volgende als je bij ons komt werken:

  • Goede werksfeer
  • Hulpvaardige collega's
  • Jaarlijkse cursussen
  • Goed materiaal om mee te werken

Voldoe jij aan deze twee criteria? Dan zeggen wij met een gerust hart: werken bij Aangeenbrug Electro komt wel goed!

Wil je eens vrijblijvend contact om te kijken of het werken bij Aangeenbrug Electro iets voor jou is? Bel ons op (), vraag naar en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Of mail naar .

Werken bij Aangeenbrug Electro als schoonmaker

Help jij onze showroom en kantoor schoon te houden? Aangeenbrug Electro zoekt een schoonmaker voor één avond in de week (2 uur per week). Wil jij wat bijverdienen in de avond? Neem dan contact met ons op!


Samen met een collega zorg je ervoor dat de showroom en kantoor elke week schoongemaakt wordt. In overleg met de collega bepaal je samen een vaste avond in de week waarop er schoon wordt gemaakt.

Neem contact met ons op als jij de juiste persoon bent voor deze vacature!

Hé handige harry, wil jij werken in een leuk team?
Het antwoord op die vraag is 'ja' als je houdt van aanpakken, het leuk vindt om onderweg te zijn en mensen blij wilt maken met nieuw witgoed. Jij bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en afwisseling. Een baan waarbij je op allerlei plekken komt en iedere dag weer iets anders meemaakt. Overal waar je komt, laat je blije en tevreden klanten achter.Functie:schoonmaker
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aangeenbrug Electro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Schoonmaker Aangeenbrug Electro 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures