Vacature Medewerker Dienstverlening Welzijn

Medewerker Dienstverlening Welzijn in Zierikzee

Standplaats: Zierikzee
Uren per week: 8 uur
Opleidingsniveau: n.v.t.
Sluitingsdatum: 09 februari 2024
Vacaturenummer: 804

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Ben jij onze blinkende aanwinst op Borrendamme? Borrendamme is een prachtige locatie in Zierikzee! Je kunt lopend naar de stad of naar de haven. Deze locatie heeft acht kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie.

In deze functie zorg jij, samen met het team, voor een schoon woon- en leefklimaat voor de bewoners. Werkzaamheden zoals stoffen, stofzuigen en dweilen komen aan bod. Je draagt zorg voor twee huiskamers en de kamers van de bewoners (mensen met dementie). Van al dat poetsen krijg je ook dorst en dan is het tijd voor een bakje koffie! Natuurlijk drink je die niet alleen op, maar dit doe je samen met de bewoners. Het leuke van deze functie is dat je nauw contact hebt met de mensen waarvoor jij een schone kamer verzorgd.

Momenteel hebben we 8 uur die verdeelt worden over 2 dagen. Het gaat om 4 uur op de donderdagochtend en 4 uur op de vrijdagochtend.
In deze uren is het de bedoeling dat de brasserie en de openbare ruimtes weer spik en span zijn!

Jij houdt van poetsen.

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform VVT FWG 15 maximaal €16,24 bruto per uur;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding.

Rita van Gemeren (coördinator Welzijn) kan al jouw vragen beantwoorden via of per mail naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Stel je vragen aan onze recruiter via telefoonnummer of per mail naar .Functie:medewerker dienstverlening welzijn
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Medewerker Dienstverlening Welzijn Allévo 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures