Vacature Uitvoerder civiele techniek - Lange projecten

Uitvoerder civiele techniek - Lange projecten in Zierikzee

Weet jij van aanpakken, gaat het aansturen van vakmensen jou natuurlijk af en ben je op zoek naar een verantwoordelijk project met veel zekerheid en stabiliteit? Wij hebben de baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een uitvoerder op het project Infrawerk Rijnmond en Zeeland! Onze opdrachtgever gaat namelijk de komende 12 jaar in deze omgeving werken om bestaande distributienetwerken van gas, water, hoog- en midden spanning te vernieuwen en nieuwe netwerken aan te leggen.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Goeree-Overflakkee, Tholen en Schouwen-Duiveland. Voor wie in dit gebied woont, betekent dit vaak minder fileproblemen!Functie:uitvoering, uitvoerder
Startdatum:12-4-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Uitvoerder civiele techniek – Lange projecten Eminent Groep 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures