Vacature de Vakman

de Vakman in Tholen

Klussen met garantie

Klusbedrijf in Tholen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Tholen of omgeving? Neem dan contact op met , de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Tholen als draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf in Tholen | Klusbedrijf in Tholen |

Betrouwbaar klusbedrijf in Tholen

Klusbedrijf in Tholen |

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Tholen kunt u terecht bij . Hij is als klusbedrijf aangesloten bij organisatie en en is VLOk erkend klussenbedrijf . heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf in Tholen | Klusbedrijf uit Tholen |

Functie:vakman
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vakman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. de Vakman De Vakman 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures