Vacature Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek in Zierikzee

Teamleider Logistiek

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: € 2.813 - € 3.789

Zie jij jezelf als de drijvende kracht achter een gedreven team van logistieke collega's , die samen met jou zorgen voor een soepel lopend logistiek proces? Ben jij die gepassioneerde en proactieve logistiek professional die altijd streeft naar optimalisatie van werkprocessen? Jouw volgende uitdaging ligt klaar bij Saman Groep!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Teamleider Logistiek

Je stapt het magazijn binnen, groet je team van 5 tot 10 logistieke collega's en gaat aan de slag. Het eerste wat je doet, is overzicht creëren en behouden. Je bekijkt de taken voor de dag, maakt een planning en zorgt voor een optimale verdeling van de werkzaamheden binnen je team. Je weet precies wie waar het beste ingezet kan worden, want jij kent je team door en door.

Na de planning neem je de rol op van aanspreekpunt voor de uitvoerende afdelingen en bespreekt de planning voor de warmtepompen, zonnepanelen en andere producten die jullie klaarzetten. Je beantwoordt vragen, lost eventuele problemen op en biedt ondersteuning waar nodig. Je schakelt continu tussen het overzicht houden en het inzoomen op de details. Daarnaast ben je ook coach, je begeleidt en motiveert jouw collega's in hun dagelijkse werkzaamheden, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling.

De administratieve taken vormen een belangrijk onderdeel van je dag. Je controleert de aantallen en kwaliteit van binnengekomen goederen, tekent ontvangstbonnen en regelt eventuele correcties met leveranciers. Je wijst magazijnlocaties toe en zorgt ervoor dat alles up-to-date is in het geautomatiseerd systeem. Dit doe je uiteraard niet alleen; samen met je team hou je alles op orde.
Daarnaast zorg je ervoor dat de benodigde (transport)hulpmiddelen beschikbaar zijn en onderhouden worden. Je draagt bij aan de efficiëntie van het magazijn door de indeling van de magazijnstellingen te beheren en te optimaliseren.

Je bent ook het aanspreekpunt voor andere afdelingen. Je communiceert actief met hen en handelt hun vragen en verzoeken tijdig en correct af. Hierbij ben je altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren, want jij weet als geen ander dat een kleine verandering een groot verschil kan maken.

Aan het einde van de dag, als alle taken zijn voltooid, kijk je terug op een productieve dag waarin je team weer een stap dichter bij jullie doelen is gekomen. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. Maar voor nu, een tevreden blik op een geslaagde dag.

Dit ben jij

 • Je hebt een ervaring op MBO+/HBO niveau in de Logistiek;
 • Je hebt een heftruck- en VCA-certificaat of bent bereid deze bij ons, op onze kosten, te behalen;
 • Je bezit integriteit, bent resultaatgericht en klantgericht;
 • Samenwerken, communicatieve vaardigheden en kwaliteitsgericht werken zijn voor jou vanzelfsprekend;
 • Je blinkt uit in flexibel handelen, proactief zijn en leiderschap tonen.

Dit ga je doen

Als Teamleider Logistiek bij Saman Groep ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw team en het optimaliseren van werkprocessen. Je zorgt voor een optimale planning- en werkverdeling en monitort de voortgang en afhandeling van werkzaamheden. Je hebt een sleutelrol in het coachen en begeleiden van jouw collega's in hun ontwikkeling en groei. Ook draag je zorg voor administratie en registratie en het beheer van middelen. Je denkt mee over en doet voorstellen voor procesverbeteringen. Het bereiken van de gestelde team KPI's behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Kortom, een rol met veel variëteit en impact!

Ben jij de Teamleider Logistiek die wij zoeken? Aarzel niet, en solliciteer vandaag nog bij Saman Groep! We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:teamleider logistiek
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2813 – 3789
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Teamleider Logistiek Saman Groep 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures