Vacature Chauffeur BE

Chauffeur BE in Burgh-Haamstede

Functie omschrijving Chauffeur BE

Ontdek onze dynamische opdrachtgever, een topprofessional in zowel food als non-food producten. Met 17 vestigingen door heel Nederland en een indrukwekkende vloot van 300 vrachtwagens, zijn we de onmisbare schakel in de bruisende horecasector. We leveren aan hotels, cafés, restaurants, en nog veel meer. Voeg je nu bij ons als BE Chauffeur en zet je passie voor snelheid en service in om een gevarieerd scala aan producten te bezorgen. Bovendien bieden we je de kans om door te groeien tot een ervaren C Chauffeur!

Wat maakt jouw rol speciaal:

 • Als BE Chauffeur bij ons ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van een gevarieerd assortiment producten, deze items worden handig geladen op rolcontainers. Dus jouw fysieke gesteldheid is in topvorm!
 • Je bent niet alleen op tijd, maar als BE Chauffeur ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je brengt niet alleen producten, maar ook een glimlach naar onze klanten.
 • Jij start je dag tussen 05.00 en 07.00, na een werkdag van ongeveer 8 uur heb jij er 7 tot 10 adressen opzitten.

Wat bieden wij jou:

 • Een werkweek van maandag tot en met vrijdag, met afwisselend werk op zaterdag.
 • Bij ons krijg je niet alleen de kans om als BE Chauffeur te schitteren, maar bieden we ook mogelijkheden voor opleiding tot een ervaren C Chauffeur. We investeren in jouw groei en toekomstige succes in de logistieke wereld.

Heb jij al ervaring in een soortgelijke functie als BE Chauffeur en ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken? Of ben je een enthousiaste beginner die graag de wereld van de logistiek wil verkennen en doorgroeien? Stuur nu jouw CV naar breda@iqselect.nl of bel voor een afspraak naar 076 303 7777.

Toch liever ander werk? We hebben genoeg vacatures die perfect bij jou passen. Kom gerust eens op de koffie en laten we samen nieuwe wegen verkennen!

Wat vragen we van jou ?

 • Rijbewijs BE
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede fysieke gesteldheid 
 • Je bent representatief en vindt klantencontact leuk

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform GIL CAO 
 • Netto salaris tussen de €500 en €700 per week 
 • Afwisselende baan met uitzicht op vast werk!

IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via breda@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Chauffeur BE IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures