Vacature Software Engineer

Software Engineer in Ouwerkerk

32 - 40 uur

Als software engineer bij IT&Care in het team kraken sta je de komende jaren midden in een hele mooie uitdaging: het vernieuwen van bijna al onze softwareoplossingen. Oplossingen waar onze eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken. Een fikse puzzel waarin jij veel kunt betekenen én veel kunt leren.

Hoe ga je #meerbetekenen als software engineer bij IT&Care

IT&Care is binnen HumanTotalCare partner van de business, op het snijvlak van mens en technologie, met focus op de digitalisering en daarmee optimalisatie van ons producten- en dienstenportefeuille. Wij ontwikkelen en beheren systemen - in samenwerking met externe partners - voor werkgevers, medewerkers en voor de eigen (medische) professionals. Data gedreven, betrouwbaar, beschikbaar en veilig. Samen bouwen we aan onze doelarchitectuur en de komende periode implementeren we een toekomstbestendig verzuimsysteem parallel aan ons lopend werkproces. We zijn een high performance organisatie, waarin eigenaarschap, vernieuwing en voorspelbaar zijn van toepassing zijn op de mens en de organisatie. Als software engineer sta je midden in deze verandering en ontwikkel je nieuwe software volgens de meest moderne technieken. Binnen IT&Care werken we in 5 teams. Je bent een professional met specialistische kennis van de Microsoft cloud services. Je bouwt mee aan complexe oplossingen voor onze business processen waar meerdere variabelen een rol spelen. Je kunt meerdere ballen in de lucht houden, werkt graag in een (virtueel) Team en weet op tactisch niveau te schakelen met collega's uit andere teams.

Met wie ga je #meerbetekenen in Son?

Je komt terecht in een divers team van ontwikkelaars. We werken intensief met elkaar in 9 verschillende teams, daarbij is jouw team betrokken bij verschillende aspecten van alle teams. Dit maakt dat jouw team het leven van de andere ontwikkelaars een stuk gemakkelijker maakt. IT&Care bestaat uit een combinatie van drie verschillende nationaliteiten. Jullie werken samen in een open, veilige sfeer, met een SAFE agile mindset en de drive om continu te verbeteren.

In jouw team werk je aan de cloud strategie, CI/CD pipelines en virtualisatiewaarbij je samenwerkt met software engineers, requirement engineers, productowners, productmanagers en software architecten. Onze ontwikkelaars zijn je gebruikers, met hoge eisen. De teams werken op snelheid aan hoge kwaliteit software, deels in-huis ontwikkeld en deels door externe systemen hoogwaardig te integreren. Binnen het team van theoretisch en praktisch onderlegde engineers werk je aan het fundament van onze platform strategie waarbij kwaliteit en efficiëntieboven design gaan.

Wat is écht leuk aan deze baan

 • We vernieuwen de komende jaren bijna álle software componenten die we hebben, volgens de meest moderne methodieken. Een grote verandering die niet alleen van waarde is voor de ruim 2.000 collega's van HumanTotalCare, maar ook voor 1,5 miljoen gebruikers bij de eindklant. Over #meerbetekenen gesproken…
 • We werken binnen IT&Care binnen de aandachtsgebieden: Verzuim, Preventie, Data en Integratie.
 • Je komt terecht in een team met een aantal goede technical leads en goede engineers. Jullie kunnen je aan elkaar optrekken.
 • Jouw team werkt intensief samen, ook al werken ze hybride. Dat doen ze door mob programming sessies en andere samenwerkingsvormen.
 • 1x per kwartaal hebben wij een week gepland voor innovatieve ideeën en leren over de nieuwste technieken.
 • We werken Agile, volgens het SAFe framework. Waardoor we veel interactie binnen het team en tussen de teams creëren. Je komt elkaar vaak live of virtueel tegen.
Eerlijk en open, dat zijn we graag. We zijn veel aan het verbeteren en veranderen en je komt niet in een gespreid bedje terecht. We werken in een dynamisch team waar we problemen oplossen van andere ontwikkelteams en eindgebruikers. Het komt wel eens voor dat de oorzaak van het probleem niet duidelijk is en dat biedt nog wel eens een uitdaging. Daardoor lopen we ook wel eens achter de feiten aan en komt de oplossing niet snel genoeg.

Wat neem je mee

Met jouw stevige kennis van agile en devops ontwikkelingsprincipes en -praktijken sta jij je mannetje/vrouwtje en kun je wel tegen een beetje veranderchaos. Snel schakelen is voor jou geen issue, zelfstandig werken net zo min. Ieder software ontwikkelvraagstuk dat je aanpakt, bekijk je met een scherpe analytische blik. Knelpunten ontgaan je niet snel en je weet er meestal een goede oplossing tegenover te zetten.Lukt het een keer niet? Dan ga je bij anderen te rade of je duikt zelf 'de boeken' in. Hoe meer je leert, leuker het voor jou is. Verder vragen we:
 • Een hbo-diploma in IT;
 • Je woont in Nederland;
 • Je spreekt de Engelse taal vloeiend en bent bereid Nederlands te leren (als je dat nog niet spreekt);
 • +/- 5 jaar werkervaring;
 • Woonachtig in Nederland en bereid een aantal (1-2) dagen per week op kantoor te werken;
 • Kennis van de Microsoft-technologieën zoals ASP.NET Core, C#, .Net Framework;
 • Kennis van Angualar, SQL, MongoDB, ElaticSearch/Kibana, Docker, AKS;
 • Kennis van de Azure stack, pipelines en continuous delivery;
 • Ervaring met domein gedreven ontwikkeling (DDD), test gedreven ontwikkeling (TDD) en gedrag gedreven ontwikkeling (BDD);
 • Ervaring met microservices en development patterns en principes en agile/scrum.

IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare - met in totaal 2000 collega's - hebben één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt, kenmerkt zich als innovatief en analytisch. We doen niet moeilijk over thuiswerken en flexibel werken is mogelijk. En verder bieden we:

 • Een open, informele werksfeer. We doen het voor, door en met elkaar.
 • Een baan voor 32-40 uur per week.
 • Een salaris volgens onze cao. Voor de functie software engineer ligt dat tussen de € 4100,- en € 5200,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Breng je al gerichte ervaring mee dan bespreken we graag jouw salarispositie. Uiteraard krijg je een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Meteen een vast dienstverband .
 • Een winstuitkering . Bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen mee in de winst.
 • Extra vakantiedagen bij te kopen. Standaard heb je 25 vakantiedagen bij een fulltimefunctie en daar bovenop kun je per jaar maximaal 13 dagen bij kopen.
 • Ondersteuning op het gebied van IT, Research en Development en datascience. Wij onderstrepen de combinatie van mensgericht en datagedreven werken .
 • Een warme introductie in onze organisatie . Dankzij de introductiedagen en de onboarding app weet je snel je weg te vinden.
 • Mogelijkheid tot hybride werken , waarbij je werkt vanuit de omgeving die past bij jouw werkzaamheden. Indien nodig faciliteren we je in een goede werkplek.
 • Werken in het gezondste kantoorgebouw van Nederland (als dat nog een ding is)
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit met ons My-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenge en ontvangt beloningen voor gezond gedrag.
 • Een uitgebreid aanbod van opleidingen en (online) trainingen via onze eigen my-academy. Wij investeren in jou, zodat we samen kunnen werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.
 • Gezellige feesten en borrels , omdat ontspanning voor ons net zo belangrijk is als werken.
Wil je #meerbetekenen voor werkend Nederland? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met onze corporate recruiter Jelmer Ouwerkerk, via .**Acquisitie m.b.t. deze vacature wordt niet gewaardeerd. Als software engineer bij IT&Care sta je de komende jaren midden in een hele mooie uitdaging: het vernieuwen van bijna al onze softwareoplossingen. Oplossingen waar onze eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken.

Functie:software engineer
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4100 – 5200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HumanTotalCare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Software Engineer HumanTotalCare 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures