Vacature WordPress Developer

WordPress Developer in Zierikzee

Over ons

  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

WordPress developer

Als WordPress developer draag jij bij aan de online presentatie van onze klanten en is de ontwikkeling met WooCommerce voor jou bekend terrein. Binnen ons team werk je samen met een front-end developer, designer en copywriter om een gebruiksvriendelijke en beheerbare WordPress website te ontwikkelen, die de klant hun business laat presenteren en producten laat verkopen.

Jouw rol als WordPress developer

Als WordPress developer ben je niet bezig met het installeren van thema's. We ontwikkelen uitsluitend maatwerk op basis van WordPress. Het is dan ook steeds opnieuw een uitdaging om het design te vertalen naar een gebruikersvriendelijke en beheerbare website. Je denkt na over de opbouw van de website en elementen die terugkerend worden gebruikt in de website, maak je op een slimme manier beheerbaar.

Als WordPress developer weet jij alles van PHP, HTML5, Twig, SASS, CSS3 en Javascript. Ervaring met DevOps is een pré. Om je een idee te geven van de principes, tools en programmeertalen die we in het team hanteren hebben we ze voor je op een rij gezet. We noemen dit lijstje "ons gereedschap.

"

Ons gereedschap

Jij blijft ontwikkelen

Als WordPress developer kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je in kun spelen op de laatste ontwikkelingen. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en experimenteer je met nieuwe technieken om te ontdekken wat van meerwaarde is voor jou en het team. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als WordPress developer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

Mailen

WhatsAppenFunctie:wordpress developer
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. WordPress Developer Vollan 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures