Vacature Psycholoog Ambulante Behandeling

Psycholoog Ambulante Behandeling in Zierikzee

(Gz-)psycholoog ambulante behandeling Oosterschelderegio (Zierikzee)

 • Contactpersoon - Dijkstra
 • Einddatum 12-6-2024
 • Locatie Schouwen-Duiveland
 • Uren 24 uur

Ben jij een gedreven (gz-)psycholoog en wil je in een dynamische omgeving aan de slag? Lees snel verder!

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn veelomvattend;

 • Als gz-psycholoog treed je op als regiebehandelaar volgens de normen van het kwaliteitsstatuut van Emergis. Hierbij ben je niet bang om beslissingen te nemen. Als psycholoog werk je onder supervisie van een regiebehandelaar.
 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair behandelteam waarin je jouw expertise inbrengt.
 • Als gz-psycholoog lever je supervisie bij psychodiagnostisch onderzoek.
 • Je behandelt cliënten met uiteenlopende complexe problematiek.
 • Je intervenieert in crisissituaties en voert individuele behandeling uit in samenspraak met het multidisciplinaire team.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg met psychiater, (gz-)psychologen, psychotherapeuten en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.
 • Je houdt je vakkennis op peil door het volgen van cursussen, congressen en symposia en het bijhouden van literatuur.
Samen aan de slag

De ambulante regio's maken onderdeel uit van de divisie jeugd, volwassenen en ouderen ggz. In de regio Oosterschelde (Noord- en Zuid-Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen) biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd, crisisbehandeling, FACT en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen en begeleiden volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek, onder andere: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen en seksuele stoornissen. De teams binnen het zorgonderdeel zijn zelfsturend en beschikken over probleem oplossend vermogen.

We helpen mensen om hun eigen kracht te (her)vinden en om ze te zien groeien. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid. Je komt terecht binnen een deskundig en leuk team dat op zoek is naar een (gz-)psycholoog. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam en levert specialistische zorg en behandeling aan mensen die psychiatrische problematiek ervaren. De zorg wordt zowel poliklinisch, ambulant als op dagbehandeling geboden en is afhankelijk van de persoonlijke vraag van de cliënt. Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en een zinvol leven leiden. De zorg is dan ook gericht op herstel.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als (gz-)psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • als gz-psycholoog een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 4.108,- en eindigt op € 6.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en als psycholoog een functie in FWG 60. Het salaris begint met € 3.541,- en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
 • een functie die valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
 • een vaste aanstelling en flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Het betreft een functie voor 24 uur per week (uren in overleg).

Hier herken jij jezelf in

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en tenminste één relevante referentie.

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan!

Functie:psycholoog ambulante behandeling
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5335 – 5335
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Psycholoog Ambulante Behandeling Emergis 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures