Vacature Begeleider

Begeleider in Zierikzee

Vacature begeleider FleuRoJa

5 mensen besloten in 1999 bij elkaar te gaan wonen in 1 huis. Ze deelden dezelfde ideeën over hoe zij wilden leven en wonen. Ook deelden zij het feit dat zij allemaal vrij intensieve ondersteuning en verzorging nodig hebben om hun leven te kunnen leiden.

Inmiddels zijn het mensen van middelbare leeftijd, die zich nog steeds ontwikkelen. Ieder voor zich heeft eigen bezigheden, vrijwilligerswerk, sportieve activiteiten en vrijetijdsbesteding. Ze zijn tuinier, korfbalfan, bibliotheekvrijwilliger, bioscoopbezoeker, musicalbezoeker, tante, buurvrouw, natuurliefhebber. Kortom ze staan vol in het leven.

Over FleuRoJa
FleuRoJa is de stichting, opgericht door de ouders van de 5 bewoners, die de ondersteuning en verzorging, belangenbehartiging en financiering van het huis mogelijk maakt. In de eerste 15 jaar werden de diensten via een PGB betrokken bij een grote zorgaanbieder in de regio.

Wonen en dagbesteding worden niet gescheiden bij FleuRoJa: de mensen willen gedurende de hele dag ondersteund worden, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zij leven elk volgens hun eigen ritme en eigen activiteiten. Onderscheid tussen verschillende vormen van zorg biedt voor hen geen meerwaarde. Sterker nog: ondersteuners en verzorgers werken voor 1 of meerdere mensen, niet voor een voorziening. Dus meerdere teams.
De zorg en ondersteuning worden gecoördineerd door , die met haar gezin naast FleuRoJa woont. Zij is fulltime in dienst van de bewoners van FleuRoJa. Zij heeft de dagelijkse leiding namens hen.

Wij hebben belangstelling voor mensen die als begeleider het volgende kunnen:

Begeleider
Om als begeleider aan de slag te gaan bij de bewoner(s) ben je enthousiast, vol energie, stabiel, flexibel en creatief. Je ziet de bewoners niet als anders, maar als volwaardige burgers in de samenleving. Een inclusieve manier van leven vindt je voor hen vanzelfsprekend. Je begrijpt dat je in iemands huis werkt en dat dit wezenlijk anders is dan het werken op een afdeling. Jij werkt in hun huis, zij wonen niet op jouw werk. Je doet er dan ook alles aan om op allerlei manieren te tonen dat het hun thuis is. En om dat goed te kunnen doen, stel je je lerend op: zowel de bewoner leert je wat je voor hem of haar moet doen, je leert ook van en met collega's en familieleden wat de bedoeling is. Je wordt ook in de gelegenheid gesteld om trainingen te volgen die je verder bekwamen in je werk.

Arbeidsvoorwaarden
Een begeleider wordt betaald vanuit het PersoonsGebonden Budget van de bewoner. Je werkt variabele uren, afhankelijk van de bewoner en zijn dagindeling. Je werkt bij voorkeur als freelancer of ZZP-er. Het uurtarief wordt in overleg bepaald en is qua niveau vergelijkbaar met een begeleider niveau 4 elders.

De eerste aanstelling is voor een jaar, na gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst worden verlengd. Een klik met de betreffende bewoner(s) is daarbij een vereiste.

Solliciteren?

Per mail naar Voor vragen kun je bellen met Schregardus op

Functie:begeleider
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Fleuroja via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Begeleider Stichting Fleuroja 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures