Vacature Native Speakers

Native Speakers in Zierikzee

Engels leren op de basisschool. In groep 5 t/m 8 wordt dat op Lithora aangeboden. Daarvoor worden verschillende eigentijdse methoden gebruikt. Enkele scholen gebruiken het programma Holmwoods, wat het mogelijk maakt om op eigen niveau en tempo Engels te leren.

Enkele scholen bieden aan alle leerlingen van de school Engels aan: van groep 1 tot en met groep 8. Uit onderzoek blijkt dat juist jonge kinderen makkelijk een nieuwe taal leren. Door jong spelenderwijs te beginnen maken leerlingen zich een goede uitspraak eigen. Het aanleren van een nieuwe taal bevordert ook de eigen vaardigheid.

Engels is een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs. Elke leerling krijgt er mee te maken. Omdat onze maatschappij steeds internationaler gericht is, is kennis van het Engels een basisvoorwaarde.

Lithora biedt elk jaar ook een Anglia-cursus aan. Deze is voor leerlingen van groep 7&8, waarmee ze hun Engelse kennis en vaardigheid een stevige boost kunnen geven. De cursus wordt na schooltijd gegeven, is gratis (enkel materiaal kosten).

Voor ondersteuning in het Engels geven zoeken wij native speakers: ouders die Engels (oorspronkelijk) als hun moedertaal hebben. Bent u een native speaker en wilt u de leerkracht ondersteunen in het geven van goed Engels. Meldt u zich dan aan bij een school van Lithora in de buurt.

Bezoekadres bestuurskantoor:
Wevershoek 2, Zierikzee, 4301 BN

Postadres:
Tel:

Functie:native speaker
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Radarscholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Native Speakers Radarscholen 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures