Vacature Docent Economie

Docent Economie in Zierikzee

Docent Economie, 2e gr. bevoegd of in opleiding

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Op onze locatie Het Goese Lyceum aan de Oranjeweg hebben wij per direct plaats voor een docent Economie (0,8 fte) in de periode februari en maart.

Als docent Economie inspireer je onze leerlingen en leer je hen elke dag het beste uit zichzelf te halen. Jouw dag kan niet meer stuk als jij die ene leerling een stapje verder hebt geholpen. Het geeft jouw werk extra betekenis. Onze ideale kandidaat is een enthousiaste, betrokken collega die goed kan samenwerken in onze sectie en goed communiceert naar zowel collega's als leerlingen. We willen een collega die voor de leerlingen een veilige werksfeer kan bieden, kan differentiëren en die mee kan werken aan projecten en andere onderwijsvormen waarin we werken met 21th century skills.Functie:docent economie
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Pieter Zeeman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Docent Economie Pontes Pieter Zeeman 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures