Vacature Medewerker Binnendienst

Medewerker Binnendienst in Zierikzee

Voor ons kantoor in Zierikzee zijn we op zoek naar een medewerker binnendienst

Een medewerker binnendienst bij Vitaal Ondernemen is de "spin in het web". Je bent namelijk verantwoordelijk voor contract beheer, inrichting van de verzuimapplicatie, ondersteuning van de arbeidskundig casemanagers, inplannen spreekuren bedrijfsarts en aanspreekpunt voor werkgever en werknemers. We zijn dus op zoek naar een echte duizendpoot.

Medewerker Binnendienst

Daarnaast ben jij voor onze klanten de vraagbaak bij complexe vragen over bijvoorbeeld facturen, systeemkoppelingen en de verzuimapplicatie. Je bent een schakel tussen Vitaal Ondernemen en de werkgever en je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen Vitaal Ondernemen zoals het management, financiële administratie, ICT, arbeidskundig casemanagers en de bedrijfsartsen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Vraagbaak voor werkgever en werknemers
 • Ondersteuning arbeidskundig casemanagers en bedrijfsartsen
 • Verzorgen maandelijks verrichtingen facturatie en jaar facturatie
 • Inrichten en up to date houden verzuimapplicatie
 • Inplannen consulten bedrijfsarts • Lichte administratieve werkzaamheden

Functie-eisen

Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met:

 • Een klantgerichte instelling, assertief en een proactieve houding.
 • Analytisch en oplossend vermogen, samenwerkingsgericht, en flexibel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goede kennis van kantoorsoftware (office 365).
 • Minimaal 24 uren per week beschikbaar.
 • Standplaats Zierikzee

Wie zijn wij?

Een gecertificeerde arbodienstverlener met landelijke dekking en een persoonlijke benadering.

Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen. Wij bieden deskundigheid rond het hele veld van mens en arbeid. Dat alles in één hand. Hierbij is de arbeidskundig casemanager de vaste contactpersoon voor onze klant. De casemanager vormt samen met de bedrijfsarts en andere specialisten een hecht team.

De Visie en missie

De werkgever en werknemers zijn samen verantwoordelijk voor de duurzame inzetbaarheid. Gezonde betrokken en gelukkige werknemers zijn productiever en leveren een grotere bijdrage aan de doelstellingen van het bedrijf. Vitaal Ondernemen levert een bijdrage aan de doelstellingen van het bedrijf en het duurzaam inzetbaar houden van de werknemers. Werken is gezond en samen werken wij met u aan een gezonde toekomst.

Wat bieden wij?

De duizend poot bij Vitaal Ondernemen kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega's, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een afwisselende functie met een enthousiast team.Functie:medewerker binnendienst
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vitaal Ondernemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Medewerker Binnendienst Vitaal Ondernemen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures