Vacature Kopersbegeleider

Kopersbegeleider in Tholen

SelektHuis Projecten

Heb je plannen voor het bouwen van meerdere woningen? Johan gaat graag met je in gesprek!

Bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent om ideale woningen voor onze opdrachtgevers te bouwen

Werken bij SelektHuis

 • Contact & Advies

Gratis magazine

Nu aanvragen

Afspraak met ons maken

Naar afspraakformulier

Kopersbegeleider - vrijstaande woningbouw

Word Kopersbegeleider bij SelektHuis in Tholen


Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn voor onze vestiging Tholen op zoek naar een Kopersbegeleider die klanten de juiste vragen stelt om te komen tot goede keuzes voor hun droomhuis!

In het kort:


Als Kopersbegeleider bij SelektHuis help jij de droom van de opdrachtgevers te verwezenlijken door de klant te begeleiden bij de materiaalkeuzes en laatste details, welke je vervolgens vertaalt tot een compleet verkoopdossier voor de werkvoorbereiding en uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Je start met het verkoopdossier van de verkoopadviseur en begeleidt klanten om keuzes te maken en de laatste knopen door te hakken.
 • Je fungeert als een spin in het web in het proces; jij bent en zorgt voor de perfecte verbinding tussen de verkoop en de bouw.
 • Je blijft aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces.

Wat je bij ons gaat doen
Je realiseert de droomwoning van onze opdrachtgever niet met de hamer en zaag, maar wél met de gereedschappen uit onze bouwkundige, commerciële en administratieve gereedschapskist waarin we met moderne bedrijfsspecifieke software werken, hierbij kun je denken aan:

 • contacten onderhouden met opdrachtgevers, verkoopadviseurs, bouwkundig tekenaars, uitvoerders, onderaannemers en toeleveranciers
 • aanspreekpunt voor de opdrachtgever tot aan de oplevering
 • voortgang en de deadlines keuzetrajecten van de opdrachtgevers bewaken
 • verwerken van projectdocumenten en materiaalkeuze en eventuele aanpassingen
 • uitwerken van meer-/minderwerkspecificaties
 • ondersteuning commerciële activiteiten, waaronder open dagen en open huizen
 • klantcontact met betrekking materiaalkeuze en installatieplannen

Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


SelektHuis. Werk(t) voor het leven.


We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 260 collega's bouwen we 250 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.


Thuis bij SelektHuis


Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuis voelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke kenmerken van ons verkoopsysteem ClickHouse en ons bouwproces. We denken ook aan de specifieke gezellige momenten van de vestiging. Bij ons heerst een goede sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als Kopersbegeleider krijg je binnen de kaders van SelektHuis ook veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken, kansen en ideeën bespreekbaar te maken en wellicht om te zetten in projecten en ook jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen en cursussen.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een mooi marktconform salaris met bijbehorende nette secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en reiskosten).

Jouw werkplek is op de vestiging Tholen en je draagt ook bij aan open huizen, informatie dagen en andere commerciële events.

We gaan er samen aan werken dat jij hier het (t)huisgevoel van SelektHuis gaat ervaren.

Je ideale baan?


Vereisten

Wat neem je mee?


 • Je beschikt over een goed bouwkundig én commercieel inzicht en bent een prettige en leidende gesprekspartner voor onze klanten
 • Door jouw werkervaring en organisatietalent zorg jij voor complete verkoopdossiers met materiaallijsten
 • Je hebt idealiter een bouwkundige of aanverwante opleiding op MBO-4 of HBO-niveau afgerond, aangevuld met een commerciële cursus en/of een training gesprekstechnieken.
 • Je hebt relevante werkervaring in een functie met klantcontact en ervaring/affiniteit met (vrijstaande) woningbouw
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent digitaal vaardig, MS Office kent voor jou geen geheimen
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Tholen en bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Is dit jouw ideale baan?


Solliciteer dan nu en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Voor meer informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Sjaak Dorst (Vestigingsleider) op telefoonnummer of () op telefoonnummer . Je mag ook mailen naar HR .

Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!


Motivatie

Laat ons weten waarom je graag bij ons wilt werken en jij de geschikte kandidaat bent.

Functie:kopersbegeleider
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SelektHuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Kopersbegeleider SelektHuis 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures