Vacature Accountmanager

Accountmanager in Zierikzee

Over ons

  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Accountmanager

Als accountmanager kom je terecht in een omgeving met designers, marketeers en developers die zich bezighouden met een uiteenlopende disciplines. Ons gezamenlijke doel is het bijdragen aan de business van onze klant. In jouw rol als accountmanager help je ondernemers met hun vragen en schakel je met het team om een de klant een waardevol antwoord te kunnen geven.

Jouw rol als accountmanager

Voor klanten ben jij het gezicht van onze tent en bovenal een essentiële schakel tussen onze klant en het team. Jij weet wat een klant nodig heeft en vooral wat wij ze kunnen bieden. Het doel is om bij te dragen aan hun business. Beter worden, de lat hoger leggen, ook voor jezelf, iedere dag. Voor ons betekent dit warm samenwerken en niet koud verkopen.

Je leert alles over onze producten. Oplossingen zoals Clientbox en ctrlDNS bieden je de mogelijkheid om klanten te helpen bij de digitalisering en automatisering van hun business. Ze maken stappen en samen met het team help je de klant met de implementatie van onze software in hun business.

Jij blijft ontwikkelen

Als accountmanager kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op de laatste ontwikkelingen, producten en trends. Daarom ben je steeds op de hoogte van alles wat er speelt en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als accountmanager

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Dat kan! Hiervoor vragen we alleen jouw e-mailadres.

Daar kunnen we je mee helpen. Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op.

Op dit moment zijn de meeste van onze collega's met vakantie. Dit zorgt ervoor dat we van 7 augustus tot en met 18 augustus telefonisch even niet bereikbaar zijn. Dagelijks bekijken we de berichten die binnenkomen via en .

Functie:accountmanager
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Accountmanager Vollan 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures