Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Zierikzee

Ik zoek een baan

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Zierikzee | oproep

Voor locatie de Wieken zoeken we een huishoudelijk medewerkster voor opvang van ziekte en verlof; vooral tijdens de zomerperiode. Lekker flexibel: Iets voor jou?
Werken in het verzorgings-/ verpleeghuis. Binnen Locatie De Wieken, gelegen in het centrum van Zierikzee, zoeken we een huishoudelijk medewerker als oproepkracht. Je bent verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten in ons zorgcentrum en de openbare ruimtes. Denk aan schoonmaken van sanitair en keuken, ramen zemen en stofzuigen. Eventueel samen met de cliënt als dat mogelijk is.
Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook kan je goed samenwerken met de oudere cliënten en ben je in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de bovenstaande werkzaamheden. Enige kennis op het gebied van huishoudelijk werk is een vereiste.

Lijkt dit je wat?
Je komt te werken in een klein team. De werkzaamheden vinden veelal plaats in de ochtend van 8.00 - 13:00 uur. In het weekend ben je vrij. De functie is ingedeeld in schaal 15 van de CAO VVT.


Solliciteer snel!
Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Judith Terwindt (Facilitair Manager) via . Of stuur direct een e-mail met een korte motivatie én een beschrijving van eerdere banen/ ervaring naar sollicitatie @eilandzorg.com .
Leuk om van je te horen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Eilandzorg Schouwen-Duiveland
t.
Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:00 uur
zaterdag 10.00 - 15.00 uurFunctie:huishoudelijke hulp
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Huishoudelijke Hulp Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures