Vacature Doktersassistent Poli Cardiologie

Doktersassistent Poli Cardiologie in Zierikzee

Doktersassistent Poli Cardiologie

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Doktersassistent Poli Cardiologie

 • MBO
 • Goes + Vlissingen
 • Overige zorgfuncties

Doktersassistent Poli Cardiologie

Beschrijving

Oprechte aandacht voor onze patiënten begint bij onze doktersassistenten. Door jouw warme ontvangst, goede begeleiding en voorlichting ben jij onmisbaar voor onze patiënten, maar zeker ook voor de medisch specialisten, specialistisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialist tijdens de spreekuren.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Jij maakt het mogelijk als doktersassistent op de polikliniek Cardiologie!

Zet de patiënt centraal als doktersassistent

Daar draag jij aan bij door patiënten en hun begeleiders te ontvangen, hen gerust te stellen en hen te woord te staan voor- en nadat ze uit het spreekuur van de cardioloog komen. Ook voor de cardiologen ben je onmisbaar omdat je hen ondersteunt bij de onderzoeken, zoals bij het maken en uitlezen van ECG' s. Met dit onderzoek kunnen ritmestoornissen, zuurstoftekort van de hartspier en andere aandoeningen van het hart zichtbaar worden.
Met jou als geduldige, enthousiaste en zorgzame doktersassistent blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:

 • Plannen van nieuwe afspraken en onderzoeken en het voorbereiden van de patiënt hierop door voorlichting te geven en de planning te bewaken.
 • Voorbereiden van de spreekuren en verzorgen van de administratieve verwerking achteraf;
 • Beantwoorden van in- en extern telefoonverkeer;

Zodra je ingewerkt bent krijg je medeverantwoordelijkheid voor een specifiek aandachtsgebied (bv. hartteam, ritmeteam, VIM, protocollen, key-user, planning, ambassadeur patiëntgerichtheid)

Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de Polikliniek en Functieafdeling Cardiologie

Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit team, bestaande uit doktersassistenten, administratieve medewerkers, hartfunctielaboranten en specialistisch verpleegkundigen hartfalen er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar.

Samen zorgen voor een goede patiëntenzorg voor de cardiologische patiënten.

Onmisbaar in de zorg

Betrouwbaar, gastvrij en inlevend. Daar kan jij je helemaal in vinden als doktersassistent. Helemaal wanneer je patiënten net die ene geruststellende glimlach geeft voor of tijdens een polibezoek. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een echt organisatietalent die goed prioriteiten kan stellen, oog heeft voor kwaliteit en resultaat en bovenal ook een fijne, betrouwbare collega is. Daarnaast heb je:

 • een diploma doktersassistent (niveau 4);
 • bij voorkeur relevante werkervaring en affiniteit met het specialisme Cardiologie;
 • uitstekende computervaardigheden: bij voorkeur ben je vertrouwd met HIX.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als doktersassistent bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.429 en € 3.3440 (FWG 35, met ingang van 1 juni 2024) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een jaarcontract voor minimaal 24 tot 32 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband;
 • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets;
 • Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ;
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
 • De kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij

Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als doktersassistent aan bij. En daarna? Dan:

 1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;
 2. Volgt een kennismakingsgesprek samen met , en een collega uit het team doktersassistenten;
 3. Loop je een dag of dagdeel op de afdeling mee;
 4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij , . Rolanda is te bereiken via telefoonnummer .

Solliciteren

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.


Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:doktersassistent poli cardiologie
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2429 – 2580
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Doktersassistent Poli Cardiologie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures