Vacature Docent Duits

Docent Duits in Zierikzee

Zierikzee 0,6 fte

Docent Duits, 2e gr. bevoegd of 3e/4e jaars in opleiding, voor het Pieter Zeeman Lyceum

Met ingang van het nieuwe schooljaar hebben wij plaats voor een Docent Duits voor de locatie Pieter Zeeman Lyceum te Zierikzee voor ca.0,6 fte. De lessen worden gegeven aan mavo/havo/vwo onderbouw.

Bijna iedereen die Duits moet leren heeft moeite met de verschillende naamvallen. Maar het hoeft echt niet zó moeilijk te zijn als je een paar simpele regels volgt. Met jouw kennis over de Duitse taal weet jij elke leerling voor je te winnen en te enthousiasmeren voor de Duitse taal. Je weet je lessen Duits op een leuke, informatieve en afwisselende manier in te delen, en hebt een sterk klassenmanagement.

Wat ga je doen?

  • Je biedt de lessen op een dusdanige manier aan dat ze doelgericht zijn en er ruimte is voor reflectie op hetgeen wat de leerling tijdens jouw les geleerd heeft.
  • Je geeft je leerlingen inzicht in hun eigen leerproces middels reflectie en coaching, zodat zij eigenaarschap leren ontwikkelen en leren toepassen.
  • Niet alleen binnen je eigen lessen zorg je voor co-creatie maar ook met je omgeving. Het organiseren van een bedrijfsbezoek of het uitnodigen van een gastspreker die past binnen jouw lessen zie je als een echte meerwaarde!
  • Je draagt actief bij aan onderwijsontwikkeling en -vernieuwing en bouwt mee aan de doorlopende leerlijn.

Functie-eisen

Het Pieter Zeeman Lyceum zoekt een dynamische docent die flexibel is en kansen ziet bij leerlingen. Wij zijn een groeiende school met een energiek team dat voor elkaar en onze leerlingen gaat. Ons kansenrijke onderwijsconcept krijgt alle ruimte in ons gloed nieuwe schoolgebouw.

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent duits
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Docent Duits Pontes Scholengroep 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures