Vacature Digital Designer

Digital Designer in Zierikzee

Over ons

  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Digital designer

Als digital designer draag jij bij aan de online uitingen van onze klanten. Je bent een echte conceptdenker en een pietje precies. Iedere pixel telt en je hebt een gezonde hekel aan inconsistenties. Daarnaast ben je allergisch voor grafische missers. Strategie, concept en resultaat gaan voor jou hand in hand. Je werkt samen met een marketeer, copywriter, front-end en backend developer om te zorgen dat jouw creaties perfect tot zijn recht komen.

Jouw rol als digital designer

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de online uitingen van onze klanten. Je bent betrokken bij strategische beslissingen tot de grafische controle voor de livegang van een website. In je dagelijkse werk ben je onder andere bezig met het design van websites, webshops, nieuwsbrieven, social media posts en banners. Kortom, jij bent de persoon die een idee of verhaal omzet naar beeld.

Als digital designer heb je ervaring met de Adobe Creative Suite, deze tools kennen voor jou geen geheimen.

Jij blijft ontwikkelen

Als digital designer kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Daarom ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe designtrends en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als digital designer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

MailenFunctie:digital designer
Startdatum:5-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Digital Designer Vollan 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures