Vacature Uitvoerder Elektra

Uitvoerder Elektra in Zierikzee

Uitvoerder Elektra

Breda

38 uur

 • Salarisindicatie: € 2.892 - € 3.956
DIRECT SOLLICITEREN

Wil jij een cruciale rol spelen in het realiseren van duurzame energieprojecten? Ben jij die leidinggevende monteur die toe is aan een volgende stap? Bij Saman Groep in Zierikzee zoeken we een gedreven Uitvoerder die graag de verantwoordelijkheid draagt voor succesvolle projecten op het gebied van elektrische installaties bij particuliere klanten, zoals meterkasten, zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Ga jij voor het beste resultaat, met veilig werken als absolute prioriteit? Dan is deze functie iets voor jou!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Uitvoerder Elektra

Als Uitvoerder Elektra ben jij de schakel tussen de werkvoorbereiding op kantoor en de uitvoerende collega's die gespecialiseerd zijn in de installatie van elektrische producten bij de klant.
Jouw dag begint met het op weg helpen van de collega's. Je bent aanwezig om de uitvoerende teams te ondersteunen bij vragen over lopende projecten. Vervolgens ben je op kantoor aanwezig bij de dagstart van de klantcoördinatoren. Hierna ga je op pad naar een project waar jouw collega's al druk bezig zijn.

Eenmaal op locatie aangekomen, controleer je of alles goed gaat met de installatie van de meterkasten, zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Je voert de nodige kwaliteitscontrole uit op de uitgevoerde werkzaamheden en op de gebruikte materialen. Je ziet erop toe dat jouw collega's de veiligheidsvoorschriften naleven, want veilig werken staat altijd voorop! Lopen jouw collega's verder tegen problemen aan? Dan zorg jij voor een goede oplossing, zodat zij een perfecte installatie kunnen verzorgen bij de klant. Je coacht en helpt je collega's.

Gedurende de dag schakel jij regelmatig met de werkvoorbereider en klantcoördinator over de voortgang en eventuele wijzigingen ten aanzien van de lopende projecten, met specifieke aandacht voor de elektrische installaties. Ook word je regelmatig gebeld door collega's die met vragen zitten over deze installaties en indien nodig stap je in de auto om het probleem ter plekke op te lossen. Maar, jij bent flexibel en stressbestendig, dus dat is voor jou geen enkel probleem. Je krijgt juist energie van deze uitdaging.

Dit ben jij

 • Enkele jaren werkervaring als leidinggevend monteur in de duurzame energiesector, met nadruk op elektrische installaties;
 • Afgeronde technische mbo 3 opleiding;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Kwaliteitsbewust, klantgericht, proactief en denkt in oplossingen;
 • VCA-VOL certificaat of bereid deze bij ons te behalen;
 • Ambitie om met ons mee te groeien.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Elektra bij Saman Groep ben jij de drijvende kracht achter soepel verlopende projecten op het gebied van elektrische installaties bij particuliere klanten. Jij biedt ondersteuning aan de uitvoerende teams, geeft een vliegende start aan waardevolle projecten en voert kwaliteitscontroles uit met een scherp oog voor veiligheid. Problemen op de werkvloer zijn voor jou uitdagingen die je direct oplost, terwijl je jouw collega's coacht. Daarnaast schakel je vlot met de werkvoorbereider en klantcoördinator over voortgang en wijzigingen, met bijzondere aandacht voor meterkasten, zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Flexibiliteit is jouw kracht, of het nu gaat om het beantwoorden van vragen via de telefoon of het ter plaatse oplossen van problemen. In jouw rol als Uitvoerder ben je de dynamische schakel die de projecten naar succes leidt.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:uitvoerder elektra
Startdatum:8-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2892 – 3956
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Uitvoerder Elektra Saman Groep 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures