Vacature Werkvoorbereider Elektra

Werkvoorbereider Elektra in Bruinisse

ZONDER JOU GEEN ENERGIETRANSITIE. JA, DAT IS EEN FLINKE VERANTWOORDELIJKHEID. MAAR ALS JOUW COLLEGA’S DANKZIJ JOU AAN DE SLAG KUNNEN MET DE UITDAGINGEN EN PROJECTEN VAN DE TOEKOMST, DAAR DOE JE HET VOOR!

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s, huizen en wijken gaan van het gas af en we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus!

Als werkvoorbereider bij de afdeling Projects houd je je bezig met het engineeren en voorbereiden van alle werkzaamheden in het veld. Hoe complex ook, jij maakt of voert de regie op het ontwerp,  stuurt het bodemonderzoek aan, doet de vergunningsaanvraag, bepaalt de materialen en calculeert de kostprijs van het project. Jij behoudt het overzicht en fungeert als spin in het web tussen alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Je zorgt ervoor dat de klus tijdig en op de juiste manier geklaard wordt. En het optimaliseren van verbeterprocessen? Daar ben jij de ideale persoon voor. Zo ben jij kartrekker van een specifiek verbeterinitiatief. Samen met een collega werkvoorbereider optimaliseer jij de werkprocessen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan energie. Ook voor de toekomstige generatie. Echt werk waar je trots op kunt zijn.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Je bent elektrotechnisch goed onderlegd, administratief sterk en hebt al een paar jaar meegedraaid in de technische branche. Daarnaast beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele houding en ben je communicatief sterk. Deze eigenschappen zet je in om jouw projecten tot in de puntjes voor te bereiden zodat de uitvoeringsfase soepel verloopt. De vele projecten en samenwerkingen die je hebt; jij houdt het overzicht! Jouw enthousiaste en positieve instelling helpen om projecten succesvol voor te bereiden en bij problemen snel tot een oplossing te komen. Jij gaat voor resultaten!

Wat jou verder onze nieuwe werkvoorbereider maakt?

 • Minimaal mbo-opleiding niveau 4;
 • Je hebt 2 jaar relevante ervaring met werkvoorbereiding; ervaring met reconstructiewerkzaamheden is een pre;
 • Je bent elektrotechnisch goed onderlegd;

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons als werkgever verwachten?

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 5143,-  gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden 
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement.
 • Je werkt, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes, de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Projects. Met circa 70 collega’s (waaronder projectleiders, projectopzichters, en andere technisch specialisten) kom jij terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Jouw toekomst

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post (corporate recruiter) op 06-27275280.Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Senior management
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 5143
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DNWG via no_reply@has-jobs.com of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zierikzee
 2. Werkvoorbereider Elektra DNWG 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures