WATERSCHAPSBLADAanvraag vergunning voor 1 woongebouw bestaande uit 9 appartementen aan de Korte Blokweg in Zierikzee

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Waterschap Scheldestromen ontving op 23 mei 2024 een vergunningaanvraag voor 1 woongebouw van 9 appartementen, uitgevoerd in 4 lagen waaronder op de kelderlaag een parkeergarage aan de Korte Blokweg in Zierikzee. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH917.Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Voor activiteiten in het beheergebied van het waterschap, zoals het bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aanleggen in en rondom het water, de dijk of een weg van het waterschap moet een omgevingsvergunning bij het waterschap worden aangevraagd. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er mogelijk iets verandert in uw omgeving.Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?Het waterschap streeft ernaar om binnen 8 weken een besluit op de aanvraag te nemen. Dit besluit wordt ook door het waterschap gepubliceerd.InformatieDeze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium nog niet mogelijk. Als over deze aanvraag is beslist, wordt het besluit (= beschikking) op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen dit besluit kunt u wel bezwaar maken.Wilt u meer informatie?Neem contact op met één van onze vergunningverleners, bereikbaar via telefoonnummer 088-2461000. Benieuwd waar de werkzaamheden worden uitgevoerd?Ga naar https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ en vul bij ‘zoek op trefwoord’ het zaaknummer in. Klik op de link van de publicatie die u wilt bekijken. Links in het scherm klikt u op ‘informatie over publicatie’. Onderaan de pagina wordt ‘op de kaart’ de locatie van de werkzaamheden weergegeven.Wilt u automatisch op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zierikzee. Bekijk alle Bekendmakingen zierikzee in .

https://zierikzeekrant.nl/bekendmakingen-zierikzee/

Deel dit bericht:

Redactie Zierikzeekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zierikzeekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zierikzee.

Gerelateerde berichten