Vacature Vrijwillige Bibliotheekmedewerker

Vrijwillige Bibliotheekmedewerker in Zierikzee

Voorleesconsulent & BoekStartcoach (Goes & Borsele)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus 2024 op zoek naar een bevlogen voorleesconsulent en BoekStartcoach in de gemeenten Goes en Borsele voor 17 uur per week. Wil jij een bijdrage leveren aan een rijke taalomgeving voor jonge kinderen? Vind jij het belangrijk om impact te maken in je werk en wil jij je sterk maken voor gelijke kansen voor ieder kind? Houd je van afwisseling en ben je graag in contact met verschillende mensen? Dan horen we graag van je!

Voorleesconsulent & BoekStartcoach (Schouwen-Duiveland)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus 2024 op zoek naar een bevlogen voorleesconsulent en BoekStartcoach met diverse taken in de gezinsgerichte programmering in de gemeente Schouwen-Duiveland voor 18,5 uur per week. Wil jij een bijdrage leveren aan een rijke taalomgeving voor jonge kinderen? Vind jij het belangrijk om impact te maken in je werk en wil jij je sterk maken voor gelijke kansen voor ieder kind? Houd je van afwisseling, kan jij regelen als de beste en ben je graag in contact met verschillende mensen? Dan horen we graag van je!

Voorleesconsulent & BoekStartcoach (Tholen)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus 2024 op zoek naar een bevlogen voorleesconsulent en BoekStartcoach in de gemeente Tholen voor 18 uur per week. Wil jij een bijdrage leveren aan een rijke taalomgeving voor jonge kinderen? Vind jij het belangrijk om impact te maken in je werk en wil jij je sterk maken voor gelijke kansen voor ieder kind? Houd je van afwisseling en ben je graag in contact met verschillende mensen? Dan horen we graag van je!

Leesconsulent primair onderwijs (Tholen & Reimerswaal, 22 uur)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus op zoek naar een enthousiaste leesconsulent voor het basisonderwijs in regio Tholen en Reimerswaal voor 22 uur per week. Wil jij een structurele bijdrage leveren aan leesbevordering en leesplezier voor kinderen? Houd je van afwisselend werk en werk je graag vraag- en doelgericht? Dan komen we graag met jou in contact!

Leesconsulent primair onderwijs (Reimerswaal)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus 2024 op zoek naar een enthousiaste, flexibel inzetbare Leesconsulent voor 17 uur per week voor het primair onderwijs in de Oosterschelderegio, voor de gemeente Reimerswaal. Wil jij een structurele bijdrage leveren aan leesbevordering en leesplezier voor kinderen? Hou je van resultaatgericht werken en denk je in kansen? Houd je van afwisselend werk op verschillende locaties? Dan komen we graag met jou in contact!

Leesconsulent primair onderwijs (Tholen & Reimerswaal, 25,5 uur)

Bibliotheek Oosterschelde is per 15 augustus 2024 op zoek naar een enthousiaste, flexibel inzetbare Leesconsulent voor 25,5 uur per week voor het primair onderwijs in de Oosterschelderegio, voor de gemeenten Tholen en Reimerswaal. Wil jij een structurele bijdrage leveren aan leesbevordering en leesplezier voor kinderen? Hou je van resultaatgericht werken en denk je in kansen? Houd je van afwisselend werk op verschillende locaties? Dan komen we graag met jou in contact!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker 's-Gravenpolder

Bibliotheek Oosterschelde is per direct op zoek naar een vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging 's-Gravenpolder voor minimaal één dagdeel per week. Wil jij graag het aanspreekpunt zijn in onze bibliotheek en mensen wegwijs helpen? Dan zoeken we jou!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Burgh-Haamstede

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Burgh-Haamstede voor minimaal één dagdeel per week. Wil jij graag het aanspreekpunt zijn in onze bibliotheek en mensen wegwijs helpen? Dan zoeken we jou!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Sint-Maartensdijk

Wij zijn op zoek naar vrijwillige Bibliotheekmedewerkers voor de nieuwe vestiging Sint-Maartensdijk voor minimaal één dagdeel per week. De vestiging komt in de Brede school Smerdiek en gaat naar verwachting in het voorjaar open.

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Bruinisse

Wij zijn per direct op zoek naar een Vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Bruinisse voor minimaal één dagdeel per week. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen. Je maakt gebruikers wegwijs in de Bibliotheek en zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

VoorleesExpress vrijwilliger

Wil jij kind(eren) en ouders graag helpen bij het stimuleren van hun taalontwikkeling? Ben jij creatief, oplossingsgericht, ruimdenkend en empathisch? Beheers je de Nederlandse taal goed en houd je van boeken en lezen? Aarzel niet en meld je aan voor de VoorleesExpress.

Boekfiets vrijwilliger

Houd jij van voorlezen? Vind je het leuk om lees- en taalplezier te stimuleren bij kinderen en hun ouders? Word dan vrijwilliger bij de Boekfiets in de gemeente Goes!

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!Functie:vrijwillig bibliotheekmedewerker
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:26 – 26

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bibliotheek Oosterschelde via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Vrijwillige Bibliotheekmedewerker Bibliotheek Oosterschelde 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures