Vacature Teamleider

Teamleider in Zierikzee

Teamleider S&O

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: € 3.563 - € 5.193
DIRECT SOLLICITEREN

In de essentiële wereld van service en onderhoud binnen de installatietechniek, is de behoefte aan een effectieve en betrokken leider cruciaal. Saman Groep zoekt daarom een Teamleider Service & Onderhoud die niet alleen over uitstekende leiderschapskwaliteiten beschikt, maar ook een sterk analytisch vermogen heeft. Een professional die de efficiëntie van service- en onderhoudsprocessen voortdurend verbetert en een divers en dynamisch team naar succes leidt. Zie jij jezelf terug in deze omschrijving? Lees dan verder!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Teamleider S&O

Als Teamleider Service & Onderhoud start je de dag met het vaststellen van de prioriteiten voor jouw team. Je bent nauw betrokken bij de dagelijkse service- en onderhoudscoördinatie en behoudt tegelijkertijd de focus op de lange termijn doelstellingen. Je analyseert operationele gegevens en financiële informatie om strategische doelen voor het team te stellen.

Met de start van de werkdag organiseer je een efficiënte planning en werkverdeling voor je teamleden. Je stelt de roosters op en houdt de voortgang van de service- en onderhoudswerkzaamheden nauwlettend in de gaten. Als eerste aanspreekpunt voor zowel je team als andere afdelingen, zorg je voor een soepele dagelijkse operatie.

Je bewaakt de naleving van veiligheidsprotocollen en zorgt ervoor dat klantvragen correct worden afgehandeld. Klachten neem je serieus, volg je op en de resultaten koppel je terug naar de klant. Jouw oog voor detail en klantgerichtheid garanderen een hoge klanttevredenheid.
Veiligheid binnen je team is jouw prioriteit. Je voert werkplekinspecties uit en organiseert toolboxmeetings om een veilige werkomgeving te waarborgen.

De dag sluit je af met een evaluatie van de behaalde resultaten, de afgehandelde klachten en de doorgevoerde verbeteringen. Je bent trots op de prestaties van je team en kijkt uit naar de uitdagingen die de volgende dag brengt.

Dit ben jij

 • Je hebt een MBO-4 opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting;
 • Bewezen leiderschap in service en onderhoud met de capaciteit om proactief en flexibel te handelen;
 • Resultaatgericht en klantgericht met sterke communicatieve vaardigheden en een focus op kwaliteit;
 • Teamspeler met het vermogen om analytisch vermogen in te zetten voor het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen;
 • Sterke integriteit is een must.

Dit ga je doen

Als Teamleider Service & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het algehele functioneren van jouw team. Dit omvat het managen van de service- en onderhoudsprocessen, de aansturing, werkverdeling, monitoring en het optimaliseren van de processen. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager en geeft leiding aan een team van servicemonteurs, werkvoorbereiders, en planners.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen binnen de vastgestelde budgetten, zorgt voor een optimale planning en werkverdeling, tijdige en correcte afhandeling van service- en onderhoudstaken en het behalen van de gestelde team KPI's, voor alle particuliere installaties waaronder cv, airco, warmtepomp, zonnepanelen, en zonneboilers.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:teamleider
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3563 – 5193
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Teamleider Saman Groep 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures